به گزارش ميراث آريا (chtn) خسرو دانشجو در سيصد و پنجاه و پنجمين جلسه علني شوراي اسلامي شهر تهران در جريان بررسي لايحه بودجه سال 90 شهرداري، اظهار داشت: فکر کردن به اين نکته که همه موارد مالي در سيستم شهرداري ثبت و ضبط شده درست نيست چرا که موضوعي مانند ميزان فروش تراکم توسط شهرداري اگر در سيستم مالي شهرداري ثبت و ضبط شده بود بايد پاسخ اعضاي شورا را در اين باره مي‌دادند.

وي افزود: در بودجه سال 89 اجازه فروش تراکم سيار به شهرداري داده نشده است؛ مگر هزينه فاقد، شاخ دارد؟! طي يک بررسي بسيار سرانگشتي متوجه شديم که يک هزار و 600 ميليارد تومان در سالجاري بي‌جک و تراکم در شهرداري تهران فروخته شده بدون اينکه در بودجه ثبت شده باشد.

دانشجو تصريح کرد: يادتان هست که حدود 400 ميليارد تومان هزينه فاقد در بودجه چند سال پيش شهرداري ايجاد شده بود؟! همه جا درباره آن صحبت شد ولي در حال حاضر هزار ميليارد تومان هزينه فاقد وجود دارد.

وي با بيان اينکه نبايد بي‌انصاف باشيم و حرکت شهرداري به سمت شفاف‌سازي ناديده بگيريم، اظهار داشت: ثبت اتفاقات غيرنقدي و نقدي در شهرداري جاي تشکر دارد؛ طبق اظهارات معاون مالي و اداري شهرداري حتي در خصوص بن‌هايي که مورد استفاده قرار مي‌گيرد نيز ثبت و ضبط وجود دارد اما اگر فکر کنيم همه چيز به همين شکل و شفاف است درست نيست چرا که تا آن نقطه فاصله معناداري وجود دارد.

سخنگوي شوراي شهر تهران خاطرنشان کرد: اظهاراتي درباره اينکه اگر قرار باشد بخشي از بودجه شهرداري به بدهي‌ها تخصيص پيدا کند چگونه بايد شهر را اداره کرد قبلا درباره‌اش صحبت شده و بنده ابراز نگراني کرده‌ام که بايد ميزان دقيقه بدهي‌هاي شهرداري مشخص باشد تا زماني مجبور نباشيم هر چه پول داريم بابت بدهي‌ها پرداخت کنيم.

مرتضي طلايي رئيس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران نيز در ادامه اظهارات دانشجو گفت: مبناي مطالبات افراد از شهرداري بايد روشن باشد چرا که شهرداري نمي‌تواند چيزي را به عنوان طلب قبول کند که در سيستم مالي ثبت نشده است.202

انتهای پیام/

کد خبر 1389112712