وي تصريح کرد: مهمترين نکته که در اين زمينه حائز ويژگي خاص است و بايد مورد توجه قرار گيرد تأثيرات مثبت اقتصادي صنايع دستي بوده و علاوه بر آن هنري است که به واسطه بازتاب ذوق سرشار، انديشه خلاق و هنرمندان پرمايه ولي بي ادعا انجام ميشود که بايد به صورت جدي و برنامه ريزي شده مورد حمايت قرار گيرند .
بيرانوند با ابراز خرسندي از افتتاح نخستين جشنواره مربيان آموزشي به نام «نقشآفرين» در استان قزوين افزود: معرفي و آموزش و بازاريابي در بخش صنايع دستي از اهم مواردي است که بايد با ديدگاه کلان با آن روبرو شد و اميدواريم بتوانيم در هدفمندکردن و آموزش و احياي هنرهاي سنتي و صنايع دستي که بخشي از هويت ما هستند گام موثري برداريم و از همراهي و همدلي هنرمندان نيز در اين امر برخوردار شويم.
وي با اشاره به روند اين جشنواره اظهار داشت: براي دريافت آثار مربيان، دبيرخانه اين نمايشگاه در 10 بهمن ماه تشکيل و تا 20 بهمن آثار متعددي دريافت شد و در مجموع از سراسر استان قزوين 274 اثر به دبيرخانه اين نمايشگاه رسيد که از ميان آن آثار 213 اثر انتخاب شده و در معرض ديدعلاقمندان قرار گرفته است.
بيرانوند آثار به نمايش گذاشته شده را متنوع خواند و اظهار داشت: اين آثار در رشتههاي مختلف رودوزيهاي سنتي، سفالگري، گليمبافي، منبتکاري، معرق چوب، گرهچيني، سبدبافي، تذهيب، نگارگري، لايهچيني، موج بافي، کارهاي حجم و چرم است که متعلق به مربيان کل استان در حوزه صنايع دستي است که در رشته هاي مختلف فعاليت دارند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين خاطر نشان کرد: البته تمامي اين آثار محصول خلاقيت و هنر مربيان نبوده و تعدادي از اين آثار مربوط به هنرآموختگان برتر مراکز آموزشي است که نشانگر آموزش منسجم و کاربردي توسط مربيان با حمايت سازمان است.
وي نشست تخصصي را از برنامههاي جنبي اين نمايشگاه خواند و گفت: در کنار برگزاري اين نمايشگاه سه نشست تخصصي برپاخواهد شد تا هنرمندان علاوه بر بازديد از اين نمايشگاه، از دانش و مطالب مفيدي که ارائه ميشود بتوانند در خلق آثار خود بهرمند شوند.
بيرانوند هدف از برگزاري اين جشنواره را نشان دادن تواناييها و قابليتهايي مربيان و اساتيد آموزشي استان دانست و ياد آورشد: اين جشنواره بيانگر تواناييها و پتانسيلهاي غني در استان است که موجب انگيزه براي توليد و ايجاد رقابت خواهد بود و معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در پايان اين جشنواره از آثار برتر، مربيان و متصديان مراکز تقدير به عمل خواهد آورد.
گفتني است اين نمايشگاه در نگارخانه اميرکبير از 26 بهمن تا چهارم اسفند ماه دايربوده و علاقمندان ميتوانند از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 19 از اين نمايشگاه بازديد کنند.
/115
انتهای پیام/