پيش بيني ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري در آتشگاه کرج

محمدرضا پوينده در گفتگو با ميراث آريا(chtn) با بيان اين مطلب، به بازديد خود از منطقه نمونه گردشگري روستاي آتشگاه به منظور آشنايي بيشتر با ظرفيت‌هاي گردشگري و پيش بيني ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري اين منطقه اشاره کرد.

وي با اشاره به اختصاص دو ميليارد تومان به مناطق نمونه گردشگري استان البرز در سومين سفر هيأت دولت، بيان داشت: در راستاي بازديد از مناطق نمونه گردشگري اين استان و برآورد نيازهاي آن، از محل اين اعتبار مبلغي اختصاص مي‌يابد.

اين مقام مسوول روستاي آتشگاه را يکي از روستاهاي گردشگري و مناطق تفريحي کلان شهر کرج به مساحت دو هزار و 500 هکتار شامل خانه‌هاي مسکوني، زمين‌هاي ديم، باغ، مرتع، کوه توصيف کرد که قدمت آن با توجه به پيشينه کشاورزي و دامداري به چندين سده گذشته مي‌رسد.

وي ويژگي‌هاي کوهستاني و درهاي اين روستا را داراي چشم اندازي فوق العاده زيبا و آرام بخش با سنگ‌هاي چخماق و آتش زن دانست و گفت: نشانه‌هاي تاريخي بر جاي مانده از دوران ساسانيان و اشکانيان در گوشه و کنار آتشگاه به چشم مي‌خورد.

پوينده تل مهديخاني و قلعه دو برار (دو بردار) را به عنوان آثار دوران ساساني و وجود نشانه‌هاي آتشکده، گورستان قديمي، سنگ‌هاي قرمز آتشزن، بقعه پيرپيران، درخت سرسبز، سماگاد با 2 تا 3 هزار سال قدمت را از جمله آثار تاريخي اين روستا برشمرد و گفت: روستاي آتشگاه به دليل وجود درختاني چون گيلاس، گردو، توت سفيد به همراه داروهاي گياهان کوهي پيرامون آن گردشگران بسياري را جذب مي‌کند.

وي همسايگان روستاي آتشگاه از شمال، نوجان و دروان، از جنوب، باغستان شرق، سياهکلان و از غرب، برغان را معرفي کرد و گفت: ايجاد جاده کرج –چالوس از روستاي آتشگاه و منطقه دروان و برغان امکان رفت و آمد مسافران و گردشگران بسياري را در پيچ و خم‌هاي کوهستاني و طبيعت زيبا فراهم آورده است.

مديرکل ميراث فرهنگي استان البرز شهرستان پرجمعيت کرج واقع در مرکز استان البرز را به سبب موقعيت جغرافيايي و پيوند شرق و غرب کشور داراي اهميت ويژه‌اي عنوان کرد و افزود: روستاي آتشگاه در بخش شمال و شمال غربي اين شهرستان واقع شده است./119


انتهای پیام/

کد خبر 138911295