رحمت عليزاده با بيان اينکه استادکارهاي اين رشته به منظور برطرف کردن عيوب ابريشم کشي، بافت ابريشم و رنگرزي و يادگيري روش هاي بهتر افزايش کيفيت و کميت توليد ابريشم و اشتغالزايي در دوره هاي آموزشي تکميلي شرکت خواهند کرد، افزود: اين استادکاران خبره نيز روش هاي بافت سنتي را به نيروهاي جديد آموزش خواهند داد.
وي با اشاره به طراحي دستگاههاي بافت مناسب براي اين استادکاران به منظور افزايش بافت، بيان داشت: ارتقاي تکنيک بافت اين استادکاران در اين طرح ديده شده است.
اين مقام مسوول با بيان اينکه سياست گذاري هاي به منظور انجام بافت آسان در زمان کوتاهتر به منظور افزايش ارزش افزوده انجام شده است، يادآور شد: در اين دورههاي آموزشي عيوب ريسندگي، بافت و رنگرزي برطرف و روشهاي بهتري ارائه خواهد شد.
وي اشتغالزايي را در چهار بخش پرورش راه ابريشم، ابريشم کشي، ريسندگي، بافندگي و رنگرزي سنتي عنوان کرد و بيان داشت: روش هاي صحيح پرورش کرم ابريشم با هماهنگي شرکت سهامي ابريشم ايران به استادکاران آموزش داده خواهد شد.
به گفته عليزاده، در اين طرح تلاش شده تا پرورش ابريشم، ابريشم کشي، ريسندگي، بافندگي و رنگرزي سنتي احيا شده و به کيفيت امروزي و در حد استانداردهاي بين المللي به منظور برخورداري از بازار داخلي و خارجي رسانده شود.
وي اضافه کرد: با شناسايي بازارهاي داخلي و خارجي هدف و سليقه مشتريان، رنگ و نقش مورد دلخواه مشتريان طراحي شده و به بافندگان به منظور حذب بازار ارائه مي شود.
عليزاده با بيان اينکه نمونه بافتهاي ابريشم مازندران به شماري از تاجران و افراد مرتبط در اين زمينه معرفي ميشود، خاطرنشان کرد: با انجام اين امر بازار را به سمت صنعتگران و برعکس به منظور آشنايي طرفين هدايت خواهيم کرد.
وي از جمله تأثيرات احياي پرورش کرم ابريشم و ابريشم بافي به موارد اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، جغرافياي و کالبدي به جلوگيري از مهاجرت، اشتغال زايي اشاره کرد و گفت: به دليل وجود مناطق کوهستاني و نبود زمين مسطح براي کشت برنج، پرورش کرم ابريشم مي تواند مکمل مناسبي در اقتصاد خانوارهاي روستايي باشد./119
انتهای پیام/