کنترل واردات صنايع‌دستي بي کيفيت خارجي

حميد رضا فولادگر با حضور در آيين افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي صنايع‌دستي دولت دهم و در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: تنها نگاه فرهنگي و هنري به صنايع‌دستي داشتن، اين بخش از هنر- صنعت کشور را از درآمد زايي محروم مي‌کند.

وي ادامه داد: صنايع‌دستي به دليل برخورداري از ارزش افزوده بالا و نياز به سرمايه گذاري اندک، زمينه ساز اشتغال پايدار خواهد بود.

رئيس کميسيون اصل 44 در خصوص انتقال معاونت صنايع‌دستي به اصفهان اظهار داشت: از مجموع 250 رشته صنايع‌دستي کشور حدود 60 درصد در استان اصفهان به عنوان پايتخت فرهنگ و هنر ايران فعال هستند.

فولادگر افزود: حضور معاونت صنايع‌دستي در اصفهان اين اميدواري را به وجود مي‌آورد که به زودي شاهد حل بخش مهمي از مشکلات اين عرصه خواهيم بود.

اين نماينده مجلس با اشاره به اينکه از ميان رفتن استادکاران برجسته صنايع‌دستي يکي از مشکلات حال حاضر بخش صنايع‌دستي است، گفت: با مرگ اين هنرمندان رشته‌هاي آن‌ها نيز از بين مي‌رود و اين به معناي وارد شدن آسيبي جدي به بدنه بخش صنايع‌دستي کشور است.

وي اضافه کرد: در همين راستا راه اندازي دانشکده صنايع‌دستي با همکاري دانشگاه هنر اصفهان در دستور کار قرار گرفته است.

رئيس کميسوين اصل 44 بيان داشت: موضوع بيمه هنرمندان مشکلي ديگري در بخش صنايع‌دستي به شمار مي‌آمد که با تصويب قانون بيمه در مجلس، انتظار اجراي آن براي تمامي صنعتگران واجد شرايط را مي‌کشيم.

فولادگر با بيان اينکه موضوع واردات کالاهاي بي کيفيت نيز معضلاتي را به وجود آورده است، افزود: به دنبال کنترل اين بخش از واردات به کشور هستيم تا بازار صنايع‌دستي مرغوب ايراني از بين نرود.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389120152