به گفته باستانشناسان، اين قبرستان، نخستين نمونه از قبرستانهاي دسته جمعي کشف شده در اين منطقه به شمار ميرود که اجساد داخل آن بر روي هم قرار داشته و همراه با آنها اشيا مختلفي همچون سفالينه، آثاري از چوب، سنگ، استخوان، شاخ گاو، برنز و آهن نيز دفن شده بود.
علاوه بر آن مقبرهاي همراه با يک محراب که مخصوص اعمال مذهبي بود نيز کشف شد که باستانشناسان آنرا نيز از نخستين نمونههاي يافت شده در سينکيانگ برشمرده اند.
در ساخت 150 مقبره باستاني اين منطقه که در دوماه گذشته کشف شدند، مصالحي به کار گرفته شده که تا کنون در هيچ يک از مقبرههاي کشف شده در چين ديده نشده است. علاوه بر آن اشيا موجود در مقبرهها نيز متعلق به سبکي مخصوص در ساخت مقبرهها بوده است.
مطالعات باستانشناسان حاکي از آن است، اين قبرستان که در حاشيه جنوبي راه ابريشم قرار دارد به احتمال فراوان متعلق به نخستين ساکنان عصر آهن بوده که در حدود سه هزار سال پيش در اين مکان زندگي ميکرده اند.
گفتني است باستانشناسان با توجه به آثار و اشيا کشف شده دريافتند که شرايط زيست محيطي موجود در اين منطقه همچون مقدار آب و گياه، تاثير فراواني در ادامه زندگي داشته و از اينرو جمعيت زيادي در اين منطقه سکونت داشته اند./109
انتهای پیام/