امير الهي ادامه داد: کارگاه مرمت آثار ميراث فرهنگي استان کردستان در عمارت آصف (خانه کرد) در بخش اندروني قرار گرفته و شامل دو اطاق و يک راهرو است.
وي با اشاره به اينکه توجهات اساسي به راهاندازي يکپارچه کارگاه مرمت اشياء که به طور مستقل شامل کارگاه و آزمايشگاه مجهز باشد از نيازهاي اساسي بوده، اظهار داشت: راهاندازي اين کارگاه از اقدامات ضروري و مورد نياز بوده و در آينده ميتوان بيشتر در زمينه مرمت آثار تاريخي پرداخت.
سرپرست اين اداره کل بيان داشت: راهاندازي واحد مرمت آثار تاريخي کردستان با توجه به اينکه اکثر اشياء بدون انجام مرمتهاي لازم وارد مخزن موزه ميشوند، از توجه خاصي برخوردار است.
الهي با بيان اينکه واحد مذکور اقدامات خود را در دو حوزه (اجرايي و پژوهشي)با اولويتبندي حفاظت آثار در معرض خطر با رعايت اولويت حفاظت و نگهداري تعريف کرده است، گفت: همچنين در زمينه مرمت فلز _عاج و استخوان و سفال لعابدار، امکانات لازم را فراهم کرده است.
اين مقام مسوول تأکيد کرد: انجام مطالعات بنيادين در خصوص حفاظت و مرمت اشياء تاريخي، اجراي پروژههاي مرمت فلز_عاج و استخوان و سفال لعابدار، ارائه دستاوردهاي ناشي از اقدامات صورت گرفته در اين کارگاه مرمت، برقراري ارتباط با مراکز معتبر مرمت و حفاظت و حضور فعال در همايشها و دورههاي آموزشي داخلي و خارجي از اهداف راه اندازي اين کارگاه است.
111/
انتهای پیام/