وي با بيان اينکه به اين منظور خانه امام جمعه واقع در بافت تاريخي تهران به عنوان مکان مورد نظر براي راهاندازي اين دفتر انتخاب شده است، تصريح کرد: در اين دفتر کارشناساني از معاونت حفظ و احياي ميراث فرهنگي، شهرداري و شوراي شهر تهران حضور خواهند داشت.
مديرکل ميراثفرهنگي استان تهران با بيان اينکه فعاليت اين دفتر سه حوزه ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را در بر ميگيرد، اظهار داشت: ساماندهي فعاليتهاي حوزه ميراثفرهنگي و طرحهاي شهرداري و ساير سازمانها در بافت تاريخي تهران در اين دفتر مورد بررسي کارشناسي قرار ميگيرد.
لاريجاني افزود: مشارکت در طرحهاي مرمت، تعريف بستههاي سرمايهگذاري در بافت تاريخي، تغيير کاربري املاک تاريخي با هدف ايجاد ارزش افزوده براي مالکان نيز از وظايف تعريف شده در حوزه کاري اين دفتر است.
وي افزود: هم اکنون خانه امام جمعه تهران به عنوان دفتر همکاريهاي مشترک ميراثفرهنگي استان و شهرداري در مرحله تجهيز است؛ نمايندگان دستگاههاي مذکور نيز مشخص شدهاند و به زودي اين فعاليت خود را آغاز ميکند.
در محدوده بافت قديم شهر تهران، در خيابان «ناصرخسرو» خانه معروف امام جمعه واقع است. اين خانه متعلق به يکي از امام جمعههاي تهران در دوره قاجار است و ساخت آن را ميتوان به اواسط دوران سلطنت ناصرالدين شاه يعني سالهاي 1280 تا 1300 هـجري قمري نسبت داد.
مدخل ورودي بنا توسط راهروي باريکي به حياط بزرگي متصل ميشود. اين بنا داراي بخش اندروني و بيروني، شاهنشين و تالار زمستاني است.
/115
انتهای پیام/