وي ادامه داد: در اين راستا سال 88 نوروز ثبت جهاني شد و به دنبال آن در سال 89 نخستين جشن جهاني نوروز با حضور برخي از روساي جمهور کشورهاي مشترک در پرونده ثبت جهاني نوروز برگزار شد؛ به دنبال آن بيانيه نوروز در تهران نيز به امضا رسيد.
يزداني با تاکيد بر دستور رئيس جمهور مبني بر تداوم برگزاري جشن جهاني نوروز گفت: در همين رابطه ستاد جشن جهاني نوروز تشکيل شد و به اين منظور برنامههاي جامعي از سوي برخي دستگاههاي عضو همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري پيشبيني شده است.
قائممقام سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در امور بينالملل افزود: مراسم جشن جهاني نوروز در روز هفتم فروردينماه با حضور 30 کشور مشترک در اين آئين معنوي برگزار ميشود.
وي اظهار داشت: در همين رابطه از روساي جمهور 20 کشور و مقامات ارشد 10 کشور ديگر دعوت به عمل آمده است، که برخي کشورها اين دعوت را پذيرفتهاند و دعوت از برخي کشورهاي ديگر نيز با اعزام پيکهاي ويژه رئيس جمهور ادامه دارد.
يزداني با اشاره به تنظيم بيانيه جشن جهاني نوروز 90 نيز گفت: تاسيس دبيرخانه جشن جهاني نوروز در جمهوري اسلامي ايران نيز از دستاوردهاي جشن جهاني نوروز 89 بود که اين دبيرخانه همزمان با نوروز 90 در مجموعه فرهنگي _ تاريخي سعدآباد افتتاح ميشود.
يزداني با بيان اينکه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي موظف است جشن ويژه نوروز را در اين ايام در 35 کشور جهان برگزار کند، خاطرنشان کرد: همچنين همزمان با برگزاري جشن جهاني نوروز جشنهاي نوروزي در استانهاي مختلف کشور به ويژه استانهاي هممرز با کشورهاي همسايه نيز برگزار ميشود.
/115
انتهای پیام/