برگزاري مستمر جلسات ستاد تسهيلات سفر از سال آينده

قائم‌مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور در گفتگو با ميراث‌آريا(chtn) با اعلام اين خبر افزود: اين اقدام به منظور افزايش تعامل دستگاه‌هاي عضو اين ستاد و به پيشنهاد نمايندگان اين دستگاه‌ها صورت مي‌گيرد تا برنامه‌ريزي و هماهنگي به منظور خدمات‌رساني به گردشگران در تمام فصول سال را شاهد باشيم.

محمدرضا پوينده همچنين به تدوين طرح نوروزي 1390 اشاره کرد و گفت: طرح نوروزي 1390 با رويکرد سفرهاي هدفمند در 14 محور تدوين شده است.

وي افزود: از هماهنگي‌هاي اداري و پشتيباني، نظارت بر تاسيسات و موسسات گردشگري، اطلاع‌رساني، تبليغات و راهنمايي مسافران و گردشگران، خدمات امداد و نجات و خدمات بهداشتي و درماني به عنوان بخشي از بندهاي اجرايي اين طرح مي‌توان ياد کرد.

پوينده گفت: خدمات امداد و نجات، خدمات انتظامي و امنيتي، حمل و نقل، ترافيک و خدمات جاده‌اي، اطلاع‌رساني، تبليغات و راهنمايي مسافران و گردشگران نيز در طرح نوروزي 90 لحاظ شده است.

وي ادامه داد: دريافت پيشنهادات، انتقادات و رسيدگي به شکايات و خدمات شهري و رفاه عمومي، خدمات اسکان و اقامت، برنامه‌هاي فرهنگي، اجتماعي، هنري، امدادخودرو و خدمات بيمه‌اي و استخراج و پردازش آمار و اطلاعات از ديگر محورهاي مورد توجه در طرح نوروزي 90 است.

پوينده همچنين گنجاندن خدمات تکميلي را نيز بخش قابل توجه اين طرح خواند و گفت: دستورالعمل آمار، جداول ارزشيابي عملکرد ستادهاي استاني، چک ليست کنترل اجراي برنامه‌هاي ستاد تسهيلات سفر استان، فرم اطلاعات، آمار خدمات و امکانات فراهم شده در استان و فرم نظرسنجي به عنوان دستورالعمل اجرايي ستاد تسهيلات سفر در استان‌هاي کشور در قالب بخش ضمائم طرح نوروزي 90 لحاظ شده است.

اين مقام مسؤول در ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور خاطرنشان کرد: اين موارد نيز با هدف ارزيابي جامع از عملکرد ستاد تسهيلات سفر پس از پايان تعطيلات نوروز مورد توجه قرار داده شده است.

وي در پايان نقش ستاد دائمي تسهيلات سفر مرکزي را سياست‌گذار و هدايتگر استان‌هاي کشور خواند و گفت: اعضاي ستاد مرکزي در تلاش هستند تا با برنامه‌ريزي و نيازسنجي گردشگران نوروزي در جهت‌دهي برنامه ستاد تسهيلات سفر استان‌هاي کشور موثر عمل کنند. /115

انتهای پیام/

کد خبر 1389120839