وي در عين حال از همه مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و ساير دست اندرکاران خواست تا با ارايه برنامه هاي مناسب و قدرتمند، از وارد شدن اين ويروس به افراد پيشگيري شود.
مصداقي نيا همچنين در جمع شرکت کنندگان در اين همايش به استعمال دخانيات در کشور اشاره کرد و افزود:بين 10 تا 11 درصد جمعيت 15 تا 64 سال کشور سيگار استعمال مي کنند که حکايت از آماري نگران کننده دارد.
وي اظهارداشت: براي کاهش استعمال دخانيات در کشور بايد همه مسوولان و بخش ها همکاري کنند تا ميزان استعمال دخانيات در کشور کاهش يابد.
معاون وزير بهداشت گفت: مصرف ميوه يکي از مولفه هاي نشان دهنده توسعه يافتگي کشورها است که متاسفانه ميزان مصرف ميوه در کشور ما رو به کاهش است.
اين مسوول با بيان اينکه استفاده از سبزيجات يکي ديگر از عوامل موثر در کنترل بيماري هاي غير واگير است، افزود: آمارها حکايت از روند رو به رشد مصرف سبزيجات در کشور دارد.
معاون بهداشت با اشاره به اينکه ميزان تحرک مردم به دلايل مختلف از جمله ماشيني شدن زندگي و توسعه فناوري و تکنولوژي در زندگي کاهش يافته است، ادامه داد: بايد برنامه هايي براي افزايش فعاليت فيزيکي و تحرک مردم تهيه شود و با بازنگري فرهنگي ميزان استفاده از غذاهاي آماده کاهش يابد.
وي خاطر نشان کرد: آمارها حکايت از افزايش شهرنشيني و صنعتي شدن جامعه دارد و اين موضوع اهميت کنترل بيماري هاي غير واگير چون سرطان، ديابت و بيماري هاي قلبي، عروقي را افزايش داده است.
مصداقي نيا با اشاره به مرگ و ميرهاي ناشي از تصادفات گفت: بايد راهکارهايي براي کنترل ناشي از اين تصادفات ارايه شود.
وي اظهار داشت: آمار مبتلايان به بيماري هايي چون سرطان و ديابت در کشور رو به افزايش است به گونه اي که هم اکنون کشور از نظر اقتصادي هزينه قابل توجهي براي بيماري ديابت مي پردازد.
اين مسوول يادآور شد: بيماري ديابت از سال 2007 تا 2025 در منطقه مديترانه شرقي دو برابر خواهد شد و در ايران به عنوان يکي از کشورهاي اين منطقه نيز شيوع مي يابد.
202
انتهای پیام/