اهداي لوح غرفه برتر براي نخستين‌بار به ايران

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي شرکت نمايشگاه‌هاي ميراث‌فرهنگي و گردشگري ايران، نمايشگاه ITB در 13 مارس 2011 مصادف با بيست و دوم اسفند 1389 به کار خود پايان داد. اين نمايشگاه به عنوان بزرگ‌ترين و مهم‌ترين نمايشگاه تخصصي صنعت جهانگردي در سطح دنيا براي فعالان اين صنعت به شمار مي‌رود و هرساله در حدود 180 کشور فعال در زمينه گردشگري در اين رويداد مهم و تاثيرپذير شرکت مي‌کنند.

محمدحسين برزين، رييس هيأت مديره شرکت نمايشگاه‌هاي ميراث‌فرهنگي و گردشگري ايران در اين زمينه گفت: جمهوري اسلامي ايران نيز همانند قبل تمام تلاش خود را براي هرچه بهتر برگزار کردن غرفه ايران، با ارائه بهترين بسته‌هاي سفر، در کنار اهداي فاخرترين اقلام تبليغاتي و برگزاري برنامه‌هايي همچون شب ايراني و پخش فيلم‌ها و تيزرهاي ايران در سالن سينماي IT ،‌ ‌به کار گرفت تا براي نخستين‌‌بار در چنين رويداد مهمي يکي از 10 کشور برتر اين نمايشگاه در ميان کشورهاي شرکت کننده باشد.

وي ادامه داد: امسال براي نخستين‌بار در اين نمايشگاه پاويون جاده ابريشم شکل گرفت و در آن تمام کشورهاي مسير اين جاده در کنار هم قرار گرفتند .

برزين ادامه داد: در همين رابطه نيز مراسمي با همين نام با حضور طالب ريفاعي دبير کل سازمان جهاني گردشگري UNWTO و 25 وزير گردشگري برگزار شد که حميد بقايي، معاون رئيس جمهور و رياست سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري نيز از ميهمانان اين مراسم بود.

برزين همچنين حضور وسيع شرکت‌هاي سياحتي و گردشگري در نمايشگاه آلمان و برگزاري مراسم شب ايراني، معرفي اقوام و صنايع‌دستي و سوغات توسط استان‌هاي تهران، گلستان و فارس، ‌اجراي مسابقه ايران شناسي و اهداي جوايز نفيس صنايع‌دستي و شش بسته سفر رايگان به ايران را نشانه عزم جدي سازمان ميراث فرهنگي ، ‌صنايع دستي و گردشگري بر توسعه روابط با دنيا ، به خصوص دولت و مردم آلمان ارزيابي کرد.

وي گفت: ايران و آلمان داراي زمينه‌ها و مشترکات تاريخي فرهنگي زيادي براي توسعه روابط هستند و جهانگردي مي‌تواند بستر مناسبي براي ديدارهاي متقابل دو طرف و تقويت روابط به وجود آورد.

در جريان نمايشگاه ITB، برگزاري شب ايراني نيز حايز اهميت زيادي بود. اين مراسم که با حضور شيخ عطار سفير جمهوري اسلامي ايران در آلمان، حميد بقايي معاون رئيس جمهور، محمدحسين برزين، اکبر غمخوار رييس انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي استان تهران به عنوان نماينده بخش خصوصي و حدود 300 نفر از دست‌اندرکاران صنعت جهانگردي در آلمان و شرکت‌هاي بزرگ طرف قرارداد با غرفه داران ايران از کشورهاي مختلف برگزار شد، برزين سياست هاي دولت دهم و تشکيلات گردشگري ايران را در راستاي توسعه صنعت گردشگري و جذب سرمايه گذاران خارجي تشريح کرد.

از نکات مهم در اين نمايشگاه مي‌توان به بازديد ويژه طالب ريفاعي دبير کل سازمان جهاني جهانگردي UNWTO و بقايي رياست سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌‌دستي و گردشگري از اين نمايشگاه نام برد.

وي افزود: حضور پررنگ ايران در نمايشگاه‌هاي بزرگ گردشگري جهان و فضاي تبليغاتي اين صنعت در کنار توليد و توزيع فاخرترين اقلام تبليغاتي در تيراژ ميليوني به 17 زبان زنده دنيا، ايران را به يکي از کشورهاي هدف گردشگري جهان تبديل کرده است که در سال‌هاي آتي شاهد ثمر و بازدهي اين اقدامات خواهيم بود.

برزين با اشاره به اينکه ايران براي انواع مختلف گردشگران اعم از فرهنگي، تاريخي، مذهبي، طبيعت گردي و ... مقصدي بسيار مهم به شمار مي‌آيد، افزود: جايگاه بالاي جاذبه‌هاي ايران در جدول UNWTO ، مسؤوليت ما را براي يک برنامه‌ريزي درست و هدفمند دو چندان مي کند و در اين ميان شرکت نمايشگاه‌هاي ميراث فرهنگي و گردشگري ايران وظيفه‌اي فرابخشي بر عهده دارد.

وي با بيان اينکه به‌رغم تبليغات مغرضانه از سوي برخي کشورها، امروز شاهد حضور فعال بخش خصوصي آلمان در حوزه جهانگردي ايران هستيم، افزود: از جمله سياست‌هاي مهم دولت دهم توسعه زير ساخت‌هاي جهانگردي است و به همين دليل در سايه چشم انداز 20 ساله گردشگري، از هر گونه حضور سرمايه‌گذاران و علاقمندان به توسعه صنعت گردشگري در ايران استقبال مي‌شود.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1389122413