کاربردي کردن صنايع دستي ، اقدامي بي سابقه بود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي ، در ابتداي سخنان خود با اشاره به درگذست استاد ماهرالنقش ، هنرمند پيشکسوت هنرهاي سنتي ، ضمن تسليت به جامعه هنرمندان به پاس تقدير از فعاليت هاي اين هنرمند از رئيس سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري ، خواستار قرار دادن اين هنرمندان در قطعه هنرمندان شد و در ادامه بيان داشت : يکي از آفات و موانع توسعه صنايع دستي در گذشته نگاه غيرکاربردي بودن آنها بود ولي در حال حاضر مي بينيم در بيشتر رسانه ها از صنايع دستي براي دکور و تزئينات استفاده مي شود.

وي نزديکي دو حوزه پژوهش و اجرا را نيز اقدام موجز و مهم ديگري در رابطه با صنايع دستي دانست و گفت : وقتي پژوهش و اجرا کنارهم باشند نفع اين همکاري به هنرمندان خواهد رسيد.

معاون صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري ، راه اندازي بازارچه هاي صنايع دستي را اقدام مهم ديگري در حوزه صنايع دستي کشور دانست و افزود : خوشحاليم که در سال جاري با همکاري مرکز امور مناطق آزاد و ويژه اقتصادي ، بازارچه هاي دائمي در مناطق آزاد راه اندازي و آموزش هاي صنايع دستي نيز به بوميان اين مناطق داده مي شود.

وي تصريح کرد : خوشحاليم که در سال جاري قوانيني که مورد نياز هنرمندان بود از جمله بيمه هنرمندان را به تصويب رسانديم و با همکاري معاونت فرهنگي سازمان ، فروش صنايع دستي در بناهاي تاريخي اجرايي شد.

دانيالي همچنين در رابطه با برنامه هاي سال 90 اين معاونت ادامه داد : در سال جاري شاهد برپايي دهها نمايشگاه و همايش بوديم که موجب نزديکي مردم به صنايع دستي شد .

همچنين خوشحاليم که در نوروز سال 90 ، حدود 100 بازارچه را با کمک ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي در مراکز استان ها براي عرضه صنايع دستي داريم واميدواريم در سال 90 نيز بتوانيم برنامه هاي توسعه اي خود را همچنان ادامه دهيم.202





انتهای پیام/

کد خبر 1389122416