ساماندهي 12پايگاه ثابت وسيار امداد ونجات در خراسان شمالي

به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري خراسان شمالي علي منصوري اظهار داشت: هشت پايگاه سيار و چهار پايگاه ثابت امداد و نجات جمعيت هلال‌احمر خراسان شمالي در سطح محورهاي ارتباطي استان براي خدمات رساني به مصدومان جاده‌اي استقرار مي‌يابند.

وي با تاکيد بر اينکه هيچ ناوگان فرسوده‌اي در جمعيت هلال‌احمر خراسان شمالي وجود ندارد، تصريح کرد: تمام خودروهاي اين جمعيت در سال‌هاي اخير به استان اختصاص يافته است.

منصوري با اشاره به اينکه براساس آمار ميانگين حضور عوامل امداد و نجات در صحنه حوادث جاده‌اي حدود 10 دقيقه است، گفت: البته در بسياري از مواقع اين حضور به پنج دقيقه نيز مي‌رسد.

مديرعامل جمعيت هلال‌احمر خراسان شمالي با بيان اينکه براي سرعت در امر امداد رساني به حادثه ديدگان تقسيم کار بين آتش نشاني و هلال‌احمر شده است، اظهار داشت: سازمان آتش نشاني صرفا در داخل شهرها و هلال‌احمر در جاده‌ها به امدادرساني به حادثه ديدگان خواهد کرد.

وي تصريح کرد: در صورت نياز به خدمات آتش نشاني، قطعا از ظرفيت آنان در ماموريت‌هاي هلال‌احمر نيز استفاده خواهد شد.

اين مقام مسؤول در عين حال از تمام زائران و مسافران خواست تا براي حفظ جان خود و سرنشينان، قوانين راهنمايي و رانندگي را رعايت کنند.

وي ضمن دعوت از همه رانندگان به رعايت قوانين و مقررات و پرهيز از هرگونه شتاب در سفرهاي نوروزي از آنان خواست تا توصيه‌هاي پليس را جدي بگيرند.

مديرعامل جمعيت هلال‌احمر خراسان شمالي با بيان اينکه با پرهيز از تخلف رانندگي، سفر ايمن و خوشي را براي خود و همسفران مهيا کنيم، اظهار داشت: ‌رعايت مقررات رانندگي مساوي با پيشگيري از حواث، سفري سالم است.

وي تصريح کرد: بر همين اساس رانندگان ‌هميشه قبل از سفر از سلامت فني و وجود تجهيزات ايمني در وسيله نقليه خود اطمينان حاصل کنند.

منصوري با اشاره به اينکه رانندگان، لذت سفر خود را با سرعت غير‌مجاز به خاطره تلخ مبدل نکنند، خاطرنشان کرد: عدم توجه به جلو راننده، سرعت و سبقت غيرمجاز و انحراف به چپ از مهم‌ترين علل سوانح رانندگي است./122

انتهای پیام/

کد خبر 1390010219