وي افزود: مسافران ميتوانند علاوه بر بازديد از اين بناي تاريخي که در وسط شهر قرار دارد از نمايشگاهي که به منظور معرفي صنايع دستي و آشناسازي مردم با فرهنگ و آداب و رسوم اين منطقه است ديدن کنند.
بيرانوند با اشاره به نحوه برپايي اين نمايشگاه افزود: در نمايشگاه هنر، هدايا، سوغات و صنايعدستي نمونههايي از معرق چوب، رودوزيهاي سنتي، سفال و گليم به نمايش در آمده و ميهمانان ميتوانند علاوه بر بازديد از صنايعدستي و هنرهاي سنتي شهرستان باستاني بوئين زهرا براي يادگاري تحفهاي تهيه کنند.
وي همچنين برنامههاي جنبي شاد اين نمايشگاه را براي گردشگران جذاب دانست و اظهار داشت: اجراي موسيقي محلي، نوروز خواني، شتر سواري، اسب سواري از برنامههاي جنبي اين نمايشگاه است که ساعات خوشي را براي گردشگران در زمان بازديد ايجاد ميکند.
متولي بخشدار آوج نيز در ادامه ضمن تبريک سال نو افزود: آثار باستاني و تاريخي که در شهرستان بوئين زهرا وجود دارد مبين فرهنگ و تمدن کهن اين ديار بوده که با ساماندهي و برنامه ريزي ميتواند در رونق اقتصادي و توسعه گردشگري اين منطقه موثر باشد.
وي همچنين با مهم خواند آثار اين شهرستان و شهر آوج تصريح کرد: با تجهيز و ارائه امکانات رفاهي ميتوانيم کاروانسراي شاه عباسي آوج، که يکي از مهمترين کاروانسراهاي عصر صفوي است را رونق داده و با توسعه و احياي آن فضاي مناسبي را براي حضور گردشگران فراهم کردهايم.
گفتني است کاروانسراي محمد آباد با وسعت تقريبي 55×58 متر در وسط شهرآوج قرار دارد و از جمله منزلگاههايي است که در مسيرهاي اصلي کشور قرار دارد و بناي آن به دستور شاه عباس آغاز شده و به سال 1040 قمري – روزگار پادشاهي شاه صفي – پايان يافته است.
111/
انتهای پیام/