هادي ايرانمنش افزود: اکثر نمايشگاههاي استان مانند راين، رفسنجان، بم، شهربابک و کرمان در اماکن تاريخي برپا شده است.
وي اظهار داشت: تعداد غرفههاي صنايع دستي در سراسر استان کرمان به 200 غرفه ميرسد.
سرپرست اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کرمان تصريح کرد: در نمايشگاههاي اين استان توليداتي همچون پته، گليم، مس، معرق، نقاشي روي سفال، مشبک، چاقوسازي و شال بافي به نمايش درآمده است.
به گفته وي در حاشيه نمايشگاه صنايعدستي کرمان ويژه برنامههايي مانند نقالي، موسيقي محلي و جشنهاي شبانه برگزار ميشود.
نماينده اداره کل ميراث فرهنگي کرمان در شهرستان سيرجان نيز تأکيد کرد: مسافران نوروزي گليمهاي دست بافت شيريکي پيچ سيرجان را که برگرفته از خلاقيت و ابتکار بافندگان است، را به عنوان سوغات به همراه ميبرند.
علي اصغر شکيبايي افزود: در اين نمايشگاه انواع مختلف صنايعدستي بومي از جمله نمد، سازهاي سنتي، چرم، شيشه، منبت، سفال و گليم شيريکي پيچ به معرض نمايش درآمده است.
اين نماينده در شهرستان سيرجان بيان داشت: گليمهاي دست بافت شيريکي پيچ با رنگهاي متنوع، چشم نواز و نقشهاي زيباي سنتي که بيشتر برگرفته از خلاقيت و ابتکار بافندگان است مهمترين صنايعدستي و سوغات اين شهرستان به شمار ميرود.
وي با اشاره به اينکه مسقطي، پسته از ديگر سوغات سيرجان است، ادامه داد: نمايشگاه صنايع دستي سيرجان در محل جمعه بازار اين شهرستان برپا شده است.
اين مقام مسوول با تأکيد بر برپايي دو سياه چادر در محل نمايشگاه صنايعدستي، افزود: در اين سياه چادرها محصولات محلي اين شهرستان به فروش ميرسد.
وي در ادامه به آثار تاريخي شهرستان سيرجان اشاره و خاطرنشان کرد: آرامگاه شاه فيروز و مير زبير، بادگير چپقي و باغ سنگي از مهمترين اين آثار هستند.
112/
انتهای پیام/