وي افزود: تاکنون 202 تور به مازندران وارد شده که اين رقم در سال گذشته در همين زمان 105 تور ثبت و ضبط شده است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران بيان داشت: با توجه به اينکه يکي از سياستهاي گردشگري در سطح کلان فرهنگسازي به منظور سفرهاي گروهي است اما همچنان سفر با خودروهاي شخصي در حدود بيش از يک ميليون و 578 هزار و 993 خودرو با ورود 6 ميليون و 315 هزار و 972 نفر بيشترين آمار ورودي را به خود اختصاص داده است.
محمدپور افزايش آمار سفرهاي گروهي به منظور بازديد از اماکن تاريخي و سايتهاي پژوهشي را نسبت به سال گذشته مثبت ارزيابي کرد و گفت: سايتهاي پژوهشي چون گوهرتپه و عباسآباد بهشهر که داراي پيشينه تاريخي هستند، مقصد تورهاي خارجي از کشورهاي آلمان، اکراين و کشورهاي همجوار بوده است.
وي تصريح کرد: تفاوت قابل ملاحظه وروديهاي شخصي نسبت به وروديهايي که از طريق حمل و نقل عمومي، ريلي و هوايي نشان ميدهد که مردم با مزاياي سفرهاي گروهي آشنايي کامل ندارند.
محمدپور از استفاده 3 هزار و 725 سفرکارت در تاسيسات گردشگري اعم از پذيرايي، اقامتي، تفريحي و توريستي و مراکز خريد در سراسر استان خبر داد و عنوان داشت: سفرکارت به عنوان پرداخت کمک هزينه سفر يکي از طرحهاي موفق براي ترغيب مردم به سفر است.
دبير ستاد تسهيلات سفر مازندران بيان داشت: افزايش اقامت 48 درصدي در مازندران نسبت به زمان مشابه در سال گذشته نشان ميدهد که مازندران به دليل داشتن ظرفيتهاي بالقوه چندان از هدف دور نيست و در صورت وجود هماهنگي دستگاههاي اجرايي مرتبط با توسعه گردشگري کشور و نگاه ملي به اين استان ميتواند مقصد گردشگري خارجي باشد.
محمدپور خاطرنشان کرد: افزايش 17.48 درصدي توزيع بنزين مصرفي و سوپر يکي از آيتمهايي است که نشان ميدهد مازندران تاکنون ميزبان 6 ميليون و 714 هزار و 767 نفر از گردشگران بوده است.
/117
انتهای پیام/