وي افزود: در چند سال اخير در زمينه ساحلسازي و توسعه بندر سيراف تلاشهاي زيادي انجام شده و در تقويت زيرساختهاي منطقه تلاش فراواني شده و انتظار داريم که بتوانيم رضايت خاطر مسافران و گردشگران را فراهم کنيم.
شهردار سيراف از بازديد بيش از 250 هزار مهمان نوروزي از آثار تاريخي بندر سيراف خبر داد و خاطرنشان کرد:بر اساس آمار موجود از نخستين روز تعطيلات نوروز تا کنون حدود 250 هزار مهمان نوروزي و گردشگر داخلي و خارجي از آثار تاريخي و جاذبههاي طبيعي و گردشگري بندر باستاني سيراف بازديد کردهاند.
واعظي با تجليل از همکاري مسؤولان در پذيرايي از مهمانان نوروزي بيان داشت: در اين ايام شهرداري و شوراي اسلامي، موسسه سيراف پارس، کلانتري 12، بسيج، پايگاه ميراث فرهنگي سيراف و درياباني در فراهم کردن ايام خوش اقامت در شهر سيراف همکاري بيشائبهاي دارند و لازم است از همه مسؤولان تقدير کنيم.
وي در ادامه با اشاره به جايگاه والاي سيراف در زمينه گردشگري و توريستي تصريح کرد: بندر سيراف در واقع از بنادر تاريخي و باسابقه خليج فارس است که با دارا بودن بيش از 10 اثر تاريخي و ساحل زيبا و موزه همواره ارزش زيادي براي گردشگران دارد.
اين مسؤول به وجود پرندگان زيبا در اين بندر اشاره و اضافه کرد: کبک، کبوتر چاهي، باز، جغد پر طلايي، شاهين، قمري (کوکو يوسف)، مرغ دريايي، حواصيلهاي مهاجر، پرستو، پليسرگ و گنجشک از مهمترين پرندگاني است که در اين بندر وجود دارند.
واعظي به صنايع دستي اين بندر اشاره کرد و يادآور شد: حصير، زنبيل، بادبزن، سفره (از برگهاي درخت خرما بافته ميشوند)، تاکسيدرمي آبزيان دريايي و ساختن اشيا و عروسکهاي تزئيني به وسيله صدف از مهمترين صنايع و هنرهاي دستي سيراف است.
وي عنوان کرد: بندر سيراف در دوره اشکانيان در راستاي تبديل شدن به بزرگترين مرکز تجاري جهان در حاشيه سواحل خليج فارس و در جنوب شرقي بوشهر مورد توجه و ساماندهي قرار گرفت و در آن دوران به مرکز تجارت جنوب تبديل شد.
شهردار سيراف خاطرنشان کرد: امنيت در تجارت، کشتيراني آزاد با کشورهايي همچون هند، چين، آفريقاي شمالي و حاشيه مديترانه به سوي سيراف از عمده دلايل براي رونق و توسعه سيراف بوده است.
اين مسوول در پايان اذعان اشت: همه بايد تلاش کنيم و از تمام ظرفيتهاي موجود براي رونق بيشتر گردشگري در اين منطقه استفاده کنيم. /117
انتهای پیام/