خوشنويس با بيان اينکه هم اکنون نصب پرچمهاي بعدي به ترتيب در شهرهاي شهرکرد، قم و بوشهر در دستور کار قرار دارد، افزود: قصد داريم تا در سفر آتي رياست جمهوري به قم، پرچم در حال نصب در اين شهر را افتتاح کنيم و در شهر بوشهر نيز پرچم موردنظر دهم ارديبهشت، روز ملي خليج فارس در کنار مجسمه رييس علي دلواري به اهتزاز درخواهد آمد.
وي همچنين با نام بردن از ورزشگاه آزادي به عنوان يکي ديگر از مکانهاي تعيين شده براي نصب پرچم در تهران گفت: محلي که براي نصب و استقرار پرچم در اين ورزشگاه تعيين و آماده کردهايم پشت اسکوربورد ورزشگاه است که اميدواريم مسوولان فني سازه ورزشگاه با آن موافقت کنند.
رييس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: انتظار داشتيم بتوانيم براي بازي مهم روز 21 فروردين ميان استقلال و تراکتورسازي، پرچم موردنظر را آماده کنيم اما هنوز پاسخ مسوولان فني به ما نرسيده است.
خوشنويس با اشاره به اينکه براي نصب اين پرچم ها، پس از کندن پي به 28 روز زمان نياز داريم تا بتن پي براي استقرار دکل آماده شود و پس از آن، نصب دکل تنها يک روز زمان خواهد برد، تصريح کرد: اگر شرايط آب و هوايي اجازه دهد، قرار است تيمي که براي اين کار تجهيز کردهايم، نصب سه پرچم را همزمان پيگيري کند که در اين صورت تا پايان سال، نصب پرچمها در تمامي مراکز استاني به اتمام خواهد رسيد.
وي با تاکيد بر اينکه همه مواد به کار رفته در اين پرچم ها در داخل کشور توليد مي شود، گفت: پيش از اين، به ما پيشنهاد شده بود که از پرچمي با الياف خارجي و بسيار گران قيمتتر، يعني 25 برابر هزينه فعلي توليد آن، استفاده کنيم چراکه الياف مورد نظر در مقابل گرد و غبار مقاومت ميکند اما خوشبختانه توليدکنندگان داخلي ما پس از تذکر اين نکته، الياف مورد استفاده خود را با به کار گيري مواد نانو به گونهاي درآوردند که پرچم هاي فعلي نيز از اين ويژگي برخوردار شوند.
خوشنويس به پيشنهاد مناطق آزاد قشم، کيش و ارس براي نصب پرچمهاي مشابه در محيط مرزي اشاره کرد و افزود: علاوه بر اين، هم اکنون چند پيشنهاد کار مشابه از خارج کشور نيز دريافت کردهايم که اميدواريم بتوانيم پس از اتمام کار داخلي به بررسي و انجام آنها نيز بپردازيم./117
انتهای پیام/