وي افزود: مديريت و هدفمندي مسافرتها و بهبود رفتار مردم در رانندگي دو ويژگي متفاوت مسافرتهاي نوروز امسال با سالهاي گذشته در کشور بوده و اين در کاهش تخلفات و تصادفات رانندگي نقش بسيار مهمي داشته است.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي اضافه کرد: مشاهدات ميداني نيروي انتظامي از افزايش رعايت 98 درصدي قوانين راهنمايي و رانندگي توسط مردم در طول تعطيلات امسال در سراسر کشور خبر ميدهد.
رادان با بيان اينکه 500 هزار نفر از نيروهاي امدادي و انتظامي در اجراي طرحهاي نوروزي پليس در سراسر کشور پذيراي مسافران در جادهها و راههاي کشور هستند، تصريح کرد: پليس تمام توان و نيروهاي خود را براي نوروزي با حداقل حادثه بسيج کرده است.
به گفته رادان، واژگوني خودروها در افزايش کشتههاي ناشي از تصادفات تاثير بسزايي داشته که به علت خوابآلودگي رانندگان اتفاق ميافتد.
وي گفت: استفاده از فناوري نوين و افزايش تيمهاي گشت محسوس و نامحسوس از جمله تدابير نيروي انتظامي براي کاهش و کشف جرائم از سوي نيروي انتظامي است.
رادان با بيان اينکه پيشگيري از وقوع جرم اولويت برنامههاي نيروي انتظامي در طرح نوروزي امسال است، افزود: با توجه به تمهيدات و برنامهريزيهاي به عمل آماده در اين راستا پيشبيني ميکنيم که در کل آمار جرائم در تعطيلات نوروزي امسال نسبت به سالهاي گذشته کاهش چشمگيري داشته باشد.
وي اضافه کرد: براساس پيشبينيها و تمهيدات لازم آمار جرائم در تعطيلات سالجاري به يک سوم سالهاي گذشته کاهش مييابد.
جانشين نيروي انتظامي همچنين به رويکرد اين نيرو در زمينه استمرار طرح امنيت اجتماعي در جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: بارها اعلام شده که طرح امنيت اجتماعي يک طرح دائمي است و ميتوان آن را به منزله يکي از ماموريتهاي کليدي نيروي انتظامي قلمداد کرد.
رادان با بيان اينکه مصاديق اجراي اين طرح بسته به زمان و مکان متفاوت است، تصريح کرد: يعني در هر منطقه بستگي به نوع جرائم اجراي اين طرح تغيير ميکند.
به گفته وي، مثلا در استاني مثل کردستان شايد در يک زمان اولويت اجراي اين طرح در راستاي مبارزه با قاچاق کالا است و زماني مبارزه با عناصر تفرقهافکن و فريبخورده اولويت داشته باشد.
وي به اثرات مطلوب اجراي طرح امنيت اجتماعي در حوزههاي مختلف اشاره کرد و افزود: با اجراي اين طرح علاوه بر کاهش آمار جرائم، امنيت عمومي نيز بيش از 50 درصد در سراسر کشور افزايش داشته است.
جانشين نيروي انتظامي کاهش زمينههاي وقوع جرم و کجروي، افزايش منزلت اجتماعي ناجا، ايجاد زمينه براي تعامل بيش از پيش مردم با نيروهاي انتظامي و کاهش آمار آسيبهاي اجتماعي را از ديگر آثار اين طرح در کشور برشمرد.
رادان همچنين به استمرار انسداد مرزها اشاره کرد و گفت: با توجه به اينکه امنيت مرزها براي هر کشور و ملتي از اولويتهاي بسيار مهم است و ناامني مرزها اثرات نامطلوبي به دنبال دارد، تلاش در راستاي حفظ و ارتقاي امنيت در اين نقاط از اولويتهاي بسيار مهم ناجا به شمار ميرود.
به گفته وي، وقتي امنيت در مرزها حاکم باشد شهروندان کشور به ويژه مرزنشينان بيش از پيش احساس امنيت خواهند کرد.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي خاطرنشان کرد: نيروي انتظامي با توجه به ويژگيهاي فرهنگي و اجتماعي و براي احساس امنيت بيشتر در هر منطقه، اجراي طرح انسداد مرزها با جديت دنبال ميشود.
رادان تصريح کرد: طرح انسداد مرزها نه تنها بر سطح معيشت مرزنشينان تاثيرات نامطلوبي ندارد بلکه زمينه افزايش سطح درآمد آنان از راههاي قانوني را بيشتر ميکند.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي تصريح کرد: اميدواريم با اجراي اين طرحها مرزنشينان را از يک درآمد مناسب، قانع و اميدوار کننده برخوردار و دست صاحبان ثروتهاي غيرقانوني و کساني را که همواره در تلاشند از پرداخت ماليات و عوارض فرار کنند، قطع کنيم.
رادان با تاکيد براينکه نياز مرزنشينان به مبادلات مرزي ضرورتي انکارناپذير است، افزود: با توجه به اين مهم سعي ناجا بر اين است تا با داير کردن بازارچههاي مرزي، گذرهاي مرزي و بازارچههاي موقت و تعريف سهم و ميزان حق مرزنشينان، مسير اين مهم را براي آنان تسهيل کنيم.
وي از انسداد مرزها به عنوان يک موضوع کاملا اقتصادي نام برد و تصريح کرد: بعد از راهاندازي بازارچههاي مرزي و گذرهاي موقتي که ايجاد شد، بحث انسداد مرزها براي جلوگيري از ورود و خروج کالاهاي قاچاق که تاثير بسزايي در رشد اقتصادي هر کشوري دارد، يکي از مهمترين موضوعاتي است که از سوي ناجا به صورت کاملا جدي مورد بررسي قرار گرفت.
انتهای پیام/