نظارت ويژه اکيپ هاي نظارتي بر مراکز خدمات گردشگري البرز

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان البرز در گفتگو با ميراث آريا(chtn) با بيان اين مطلب افزود: اکيپ هاي بازرسي و نظارت اين اداره کل به صورت همزمان به مسيرهاي گردشگري البرز اعزام شده اند.

محمدرضا پوينده با اشاره به اهميت نظارت و بازرسي مداوم به ويژه در مقاطع زماني پرتردد مانند نوروز، گفت: در اين طرح، 40 بازرس ويژه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري البرز در قالب 10 اکيپ نظارتي بر نحوه فعاليت و ارائه خدمات تمام تاسيسات گردشگري استان از جمله رستورانها، مراکز اقامتي و واحدهاي بين راهي تا 15 فروردين نظارت خواهند کرد.

وي اضافه کرد: گروههاي نظارتي ياد شده نظارت ويژه اي بر مراکز خدماتي جاده هاي مواصلاتي، روستاهاي هدف گردشگري و مناطق نمونه درسطح استان دارند.

پوينده با بيان اينکه اکيپ هاي نظارتي اين اداره کل به شکل مستمر اقدام به سرکشي واحدها و تاسيسات گردشگري استان مي کنند، افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف يا محرز شدن شکايات مردمي از واحدها، ضمن احقاق حق گردشگران و مسافران، ابتدا ضمن ارائه تذکر کتبي به واحد متخلف، زماني را براي تصحيح مشکل تعيين کرده و در صورت عدم رفع مشکل، نسبت به ارائه اخطار، توبيخ و تعطيلي واحد متخلف اقدام خواهند شد.

وي يادآور شد: تمام شهروندان و گردشگران مي توانند مشکلات، شکايات و سوالات خود را به مرکز اطلاع رساني گردشگري البرز به شماره 30009900036077 اطلاع دهند و موجب ارتقاي سطح خدمات ارائه شده و تکميل شدن گردونه نظارتي سازمان شوند.

به گفته دبير ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي، در راستاي افزايش حجم سفرهاي شهروندان البرزي ، فعاليت کارگروه ‌هاي نظارت اين اداره کل نيز با همکاري سازمان‌ هاي هواپيمايي، تعزيرات، شوراهاي حل اختلاف و انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي تشديد شد.

وي نظارت بر قيمت و چگونگي اجراي تورها، کيفيت و ساير شرايط فني و حقوقي تور‌هاي خروجي از استان البرز را از جمله موارد مورد بررسي گروه‌ هاي نظارت برشمرد. /119


انتهای پیام/

کد خبر 1390011131