به گزارش ميراث آريا(chtn)، زهرا عبداللهي معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: افراد چاق بايد براي سلامتي خود ارزش قائل شده و بيش از حد نياز غذا نخورند و همچنين سعي کنند از مواد غذايي گياهي تغذيه کنند.

وي با اشاره به اين که مصرف مواد حاوي قند و شکر عامل مؤثري براي ايجاد چاقي است، افزود: افرادي که دچار اضافه وزن هستند بايد به جاي نوشابه هاي شيرين و گازدار از آب و يا دوغ کم نمک بدون گاز استفاده کنند و مصرف غذاهاي فوري و آماده که اغلب شور، چرب، شيرين و يا سرخ شده هستند را به حداقل برسانند.

عبداللهي با بيان اين که ميوه ها، سبزيجات، حبوبات و غلات، کليد سلامتي محسوب مي شوند،‌ تصريح کرد: حبوبات و نان هاي سبوس دار در کاهش چربي و کلسترول خون مؤثر است و در صورت مصرف ميوه، بهتر است تا حد امکان پوست آن را جدا نکنند.

وي توصيه کرد:‌ افراد چاق بايد از مصرف شربت هاي پاکتي و پودري خودداري کنند و بهترين نوشيدني، شربت هاي خانگي کم شيرين و انواع دوغ کم نمک و کم چرب و همچنين آبميوه هاي طبيعي است همچنين افراد چاق بايد غذاهاي کم کالري را با فاصله هاي يکسان در طول روز و در 5 الي 6 وعده مصرف کنند.

به گفته معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه،‌ منابع غذايي داراي فيبر مانند سبزيجات، ميوه ها، حبوبات و غلات کامل (سبوس دار) درکاهش چربي خون بسيار مفيد است و مصرف مداوم آن توصيه مي شود.

وي مصرف گوشت سفيد به جاي گوشت قرمز را ضروري دانست و گفت: مصرف ماهي حداقل ۳ بار در هفته به ويژه ماهي هاي روغني، براي افرادي که سابقه بيماري قلبي دارند و همچنين افرادي که مايل به پيشگيري از ابتلا به اين بيماري هستند، توصيه مي شود.

عبداللهي افزود: ذائقه افراد از کودکي شکل مي گيرد و والدين مي توانند علاقه کودک به غذاهاي سالم را از اين دوران در کودک پرورش دهند.
/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390011455