کاهش تصدي‌گري‌هاي دولت سرلوحه صنايع‌دستي در سال جهاد اقتصادي

تهمينه دانيالي در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(CHTN) ، ضمن بيان اين مطلب افزود: با وجود اهميت صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي ازابعاد فرهنگي و هنري، اهميت مباحث اقتصادي اين توليدات چند سالي است که نظر کارشناسان و صاحبنظران را به خود جلب کرده است.

او با اشاره به اينکه صنايع‌دستي جزء آندسته از هنر- صنعت‌هايي است که با وجود سرمايه گذاري اندک ارزش افزوده بالايي را به ارمغان مي‌آورد، اظهار داشت: بسياري از فعاليت‌هاي حرفه‌اي در عرصه صنايع‌دستي کشور با سرمايه گذاري اندک قابليت اجرا دارد به همين دليل اشتغالزايي در اين بخش به راحتي امکان پذير است.

معاون صنايع‌دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور بيان داشت:‌ اهميت اشتغالزايي در بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در سال‌هاي اخير سبب شده آموزش‌ها از سطح کمي به سوي کيفي شدن پيش بروند.

دانيالي با تأکيد بر اينکه موضوع تعداد آموزش پذيران صنايع‌دستي در يک سال اخير اهميت چنداني نداشته است، ادامه داد: کيفيت دوره‌هاي آموزشي و اينکه هنرجويان پس از آموزش‌هاي لازم بتوانند فعاليت حرفه‌‌اي خود را در اين عرصه آغاز کنند از اهميت بيشتري برخوردار است.

اين استاد دانشگاه اضافه کرد: با توجه به نامگذاري سال 90 به عنوان جهاد اقتصادي از سوي مقام معظم رهبري، اهميت حرکت در وادي اقتصاد صنايع‌دستي کشور دوچندان شده است.

معاون صنايع‌دستي کشور تصريح کرد: برهمين اساس اين معاونت افزايش تقاضا و کاهش تصدي گري دولت را سرلوحه فعاليت‌هاي خود در سال 90 قرار داده است.

دانيالي با اشاره به اينکه دو رويکرد مذکور از ابتداي سال 90 در برنامه ريزي‌هاي صنايع‌دستي کشور مورد توجه قرار مي‌گيرد، بيان داشت: اهميت اين دو موضوع يکسان است و در گام نخست واگذاري بخشي از فعاليت‌هاي به بخش غير دولتي(کاهش تصدي‌ گري‌ها) مورد تأکيد قرار مي‌گيرد.

به گفته اين مقام مسوول دنيا به سمت و سوي کوچک سازي دولت‌ها و ورود هر چه بيشتر بخش خصوصي به عرصه‌هاي مختلف حرکت مي‌کند و دوري از اين واقعيت زمينه ساز عقب ماندگي کشور مي‌شود.

معاون صنايع‌دستي تأکيد کرد: با اين رويکرد رقابت ميان بخش‌هاي مختلف بيشتر شده و اين اميدواري به وجود مي‌آيد که با توليد محصولاتي با کيفيت‌تر شاهد افزايش تقاضا نسبت به کالاهاي داخلي در کشور باشيم.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 139001179