تحقق استفاده از ظرفيت‌‌هاي ويژه کرمانشاه با اعتبارات بيش‌تر

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، «جليل رحيمي»، در گزارشي که به مناسبت ديدار «حميدبقايي»، رييس سازمان ميراث‌فرهنگي با کارکنان اين سازمان ارائه داد، با بيان اين خبر گفت: استان کرمانشاه از شرايط و ويژگي‌هاي خاصي برخوردار است و اجازه فعاليت به تفکرات خلاق را در هر زمينه‌اي مي‌دهد تا بتواند اقداماتش را به عرصه ظهور برساند.

او افزود: استان کرمانشاه با بيش از 2 هزار اثر ثبت شده و هزار اثر آماده ثبت و همچنين چهار اثر کانديداي ثبت جهاني که مجموعه جهاني بيستون از ميان آنها به ثبت رسيده، از استان‌هاي مستعد و داراي منابع و ميراث غني فرهنگي است.

رحيمي با اشاره به ظرفيت‌هاي استان در حوزه‌هاي ميراث‌فرهنگي و صنايع‌دستي گفت: در زمينه گردشگري نيز جاذبه‌هاي طبيعي فراواني از جمله سراب‌ها، تالاب‌ها و مناظر طبيعي بکر در سطح استان وجود دارد که بسيار جذاب و ديدني است.

او ادامه داد: همچنين 50 منطقه نمونه گردشگري و 14 روستاي هدف گردشگري در اين استان از ديگر ظرفيت‌هايي است که استان کرمانشاه را به يکي از نقاط مهم گردشگري کشور تبديل کرده است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي،صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه گفت: اين استان داراي ظرفيت‌هاي قابل توجهي است که مي‌تواند با اندکي توجه جلوه‌گري کند و اين مهم را در ذهن متبادر سازد که کرمانشاه نگين گردشگري غرب کشور است.

او با بيان اينکه به منظور توسعه گردشگري در استان بايد از تمام قابليت‌هاي موجود بهره‌برد، خاطرنشان کرد: از سوي ديگر مسؤولان استان بايد با توجه و عنايت ويژه زمينه‌هاي توسعه هرچه بيش‌تر استان را فراهم آورند.

/118

انتهای پیام/

کد خبر 1390011911