واگذاري آثار تاريخي به بخش خصوصي توانمند بلامانع است

به گزارش ميراث آريا(chtn)،حميد بقايي افزود: براي پيشرفت سريع امور و جلوگيري از بي‌استفاده ماندن آثار تاريخي و فرهنگي و همچنين استفاده از ظرفيت‌ها براي جذب گردشگر از توانمندي‌هاي بخش خصوصي استفاده کنيد.

او افزود: همه کارها را به صورت متمرکز انجام ندهيد، اگر بخشي يا گروهي توانايي راه‌اندازي و استفاده و يا احياي يک آثار فرهنگي را دارد براي استفاده و بسترسازي براي جذب گردشگران و مسافران، اين آثار را در اختيار آن‌ها قرار دهيد.

بقايي ادامه داد: اينکه يک اثر تاريخي فقط به منظور بازديد يا موزه مورد استفاده قرار گيرد، کافي نيست و اگر المان‌هاي فرهنگي در کنارش تعريف نشود و جاذبه‌هاي گوناگون در آن بوجود نيايد در جذب گردشگران و جوانان دچار مشکل خواهد شد.

او با اشاره به اينکه در گذشته يکي از معضلات جوانان شهر کرمانشاه کمبود فضاهاي فرهنگي بود گفت: امروز در اين شهرستان تحولات بسياري در زمينه ميراث فرهنگي و گردشگري رخ داده است ولي لازم است تا در کنار آثار تاريخي مجموعه‌هاي فرهنگي ، اقامتي و تفريحي ايجاد شود تا اين فضاها باعث جذب هر چه بيشتر جوانان و مسافران به اين مراکز شود.

بقايي بيان داشت: از آنجا که سازمان ميراث فرهنگي استان کرمانشاه به تنهايي نمي‌تواند متولي توسعه همه‌ آثار تاريخي و فرهنگي شود، بايد کمي از تمرکز خود در اداره اين آثار کاسته و از سرمايه‌گذاران کمک بگيرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گفت: اين افتخار ايران و کرمانشاه است که يکي از آثار تاريخي جهان يعني مجموعه جهاني بيستون در اين استان قرار گرفته است.

بقايي گفت: تا کنون تلاش بر آن بوده تا عدالت را در اعتبارات ملي رعايت کنيم و از مديران اين استان مي‌خواهم براي تأمين اعتبارات براي توسعه آثار تاريخي و فرهنگي کرمانشاه با تلاش بيشتر پيگير‌ي‌هاي لازم را انجام دهند تا بتوانند اعتبارات بيشتري را به اين استان تخصيص بدهند. /118

انتهای پیام/

کد خبر 139001217