به گزارش ميراث‌آريا (chtn) ،در اين ميان اگرچه برخي سايت‌هاي خبري همچنان شکل نوين فعاليت خود را حفظ کردند، ليکن برخي از سايت‌هاي خبري نيز به دلايل متعددي همچون بي تجربگي، ارتباط با باندهاي قاچاق، وارد شدن به مسير کسب درآمدهاي غير قانوني و سود بيشتر از اعتدال و منش حرفه‌اي منحرف شدند.

سايت تابناک که به واسطه تعدد دروغ‌ها و اشتباهاتش به سايت گافناک نيز در ميان فعالان رسانه‌اي و سياسي مشهور است، در زمره سايت‌هايي به شمار مي‌روند که به بيراهه رفت.

گردانندگان اين سايت به واسطه ابهامات گسترده پيرامون سوابق و شايعات بي‌پاسخ ارتباط ايشان با مافياي قاچاق سيگار کشور، هيچ‌گاه امکان معرفي خود را نيافته اند و پر واضح است که در آينده نيز اقدام به معرفي خود نخواهند کرد.

شايد به همين دليل است که گردانندگان سايت موسوم به گافناک، با توجه به پنهان نگاه داشتن خود از انظار عمومي، ابايي از دست زدن به هيچ گفتار و کردار ناشايستي را ندارند.

از اين رو گردانندگان اين سايت با پرسش‌ها و ابهاماتي پيرامون مسايلي همچون باج‌گيري، فشار به دستگاه‌هاي مختلف براي گرفتن امتياز و امکانات، دروغ پراکني، جعل اخبار و همکاري با باندهاي قاچاق سيگار کشور و ... مواجه بوده و هستند.

اما انتشار مطلبي در سايت تابناک به نقل از يک سايت بي هويت تر از خود (برهان!)، بي‌درنگ گردانندگان سايت تابناک را به کارتن خواب‌هاي اينترنتي شبيه کرده است. گويي ايشان با موهايي ژوليده در ميان زباله هاي اينترنتي در جست و جوي چيزي براي خوردن، پوشيدن يا استفاده مي‌گردند!

به هر تقدير زماني که گردانندگان يک سايت به اصطلاح خبري به امور ديگري اشتغال داشته باشند، کار به جايي کشيده مي شود که به جاي توليد خبر، در لابه لاي خزعبلات و انبوه نشخوارهاي اينترنتي به جست و جوي مطالب زرد براي حفظ اندک مخاطب باقي مانده خود مي‌گردند.

در نهايت آن که سير تحول گردانندگان اين سايت از بازتاب توقيفي به تابناک، سپس گافناک و در حال حاضر کارتن خوابي اينترنتي، اين پرسش را ايجاد کرده که به راستي مرحله بعدي توفيقات اين سايت چيست؟

انتهای پیام/

کد خبر 1390012235