ساماندهي مسيرهاي گردشگري استان مرکزي

معاون گردشگري استان مرکزي در گفتگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر افزود: استان مرکزي با دارا بودن منابع سرشار و غني تاريخي و باستاني، فرهنگي، مذهبي، طبيعي و موقعيت ويژه چهار‌راهي مي‌تواند به عنوان يکي از مهمترين مقاصد گردشگري کشور مورد توجه قرار گيرد.

«مجتبي رضواني» با اشاره به تنوع مسيرهاي گردشگري موجود در اين استان گفت: مسيرهاي گردشگري استان از اراک به شهرستان‌هاي آستانه، سلفچگان، دليجان، تفرش، کميجان، زرنديه و ديگر شهرستان‌ها تعريف شده است که هريک از اين مسيرها نيز در برگيرنده جاذبه‌هاي فرهنگي، تاريخي و طبيعي متعددي است.

او ادامه داد: وجود جاذبه‌‌هاي غني تاريخي، همانند آتشکده‌ها و معابد زرتشتي، بقايا و تپه‌ها و سنگ‌نگاره‌هاي باستاني، بقعه‌ها و بناهاي آرامگاهي متعلق به خاندان ائمه معصومين، مساجد، حسينيه‌ها، بازارها و بافت قديم شهرهاي کهن اسلامي از جاذبه‌هاي موجود در مسيرهاي گردشگري استان است.

«رضواني» اضافه کرد: بسياري از جاذبه‌هاي استان براي هموطنان شناخته شده‌اند، اما جاذبه‌هاي ديگري نيز در هريک از اين مسيرها وجود دارند، که نه تنها براي هموطنان بلکه براي مردم خود استان نيز شناخته نيستند؛ بنابراين معرفي اين جاذبه‌ها در طرح ساماندهي مسيرهاي گردشگري استان مورد توجه قرار دارد.

قائم‌مقام ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي تعريف مسيرهاي جديد گردشگري به مقاصد کمتر شناخته شده را نيز در اين طرح مورد توجه قرار داد و گفت: اين طرح با مشارکت فرمانداري‌ها و تخصيص اعتبارات استاني عملياتي مي‌شود.

او با بيان اينکه تعريف مسيرهاي جديد به توسعه گردشگري استان کمک مي‌کند، بر ضرورت ايجاد زيرساخت‌هاي گردشگري در هريک از اين مسيرها تاکيد کرد و گفت: جذب سرمايه‌گذاران محلي نيز از ديگر مواردي است که بايد مورد توجه قرار گيرد.

/115


انتهای پیام/

کد خبر 1390012722