او با بيان اينکه براي اجراي اين طرح 2 موزه «رضاعباسي» و «آبگينه» به عنوان موزههاي پايلوت انتخاب شدهاند، گفت: پس از راهاندازي سيستم راهنماي الکترونيک در هريک از اين موزهها و بررسي ميزان استقبال از آن اين طرح در ساير موزههاي زيرمجموعه اداره کل ميراثفرهنگي استان تهران نيز اجرايي ميشود.
«لاريجاني» تصريح کرد: دستگاههاي راهنماي الکترونيکي که براي موزههاي استان در نظر گرفته شدهاند توليد داخل بوده و هزينه هريک از آنها حدود 40 تا 50 درصد از نمونههاي مشابه خارجي ارزانتر است.
او با بيان اينکه در مرحله اول 200 دستگاه تهيه خواهد شد، گفت: اين دستگاهها يا به صورت رايگان در اختيار بازديدکنندگان قرار خواهند گرفت و يا اينکه هزينه اندکي از سوي موزهها دريافت ميشود، که هنوز تصميم قطعي در اين رابطه گرفته نشده است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران مزيت استفاده از دستگاه راهنماي الکترونيک را قابل حمل بودن آن عنوان کرد و گفت: با استفاده از اين سيستم ديگر بازديدکننده به راهنما نيازي نخواهد داشت، چراکه ميتواند با حمل اين دستگاه اطلاعات مورد نياز خود را در مورد هر شي خاص به دست آورد.
«لاريجاني» اضافه کرد: استفاده از اين دستگاه به بازديدکننده فرصت ميدهد روي اشياي مورد علاقه خود تمرکز بيشتري کند و از اشيايي که به آنها چندان علاقهاي ندارد به سرعت بگذرد، در صورتي که استفاده از راهنما و يا بازديدگروهي اين امکان را از مخاطب موزه ميگيرد.
اين مقام مسوول در ميراثفرهنگي استان تهران متذکر شد: استفاده از سيستم راهنماي الکترونيک مکمل نيروي راهنماي انساني در موزه است که تنها با هدف جلب رضايت و سهولت بازديد مخاطب موزه راهاندازي ميشود.
/115
انتهای پیام/