او افزود: عمارت خسروآباد کردستان با توجه به شيوه سنتي ساخت در ساختار منحصر به فرد قرارگيري اتاقها و ميتواند از جاذبههاي گردشگري مهم در پذيرش ميهمانان و گردشگران داخلي و خارجي باشد.
«بقايي» با بيان اينکه عمارت خسروآباد بايد براي احياء و بازسازي و ماندگاري بيشتر تعريف کاربري شود، افزود: با تعريف کاربري جديد و استفاده صحيح از يک بناي تاريخي ميتوان به درستي در مورد آن اثر اطلاع رساني کرد.
معاون اجرايي رئيس جمهور در ادامه اظهار داشت: براي استفاده صحيح و ترميم هر چه سريعتر يک بناي تاريخي ميتوان آن را به بخش خصوصي توانمند سپرد تا ضمن توسعه و ترميم آثار بتوان نهايت استفاده را از اين آثار در جذب گردشگر داشت.
بر اساس اين گزارش عمارت خسروآباد در بلوار خسروآباد شهر سنندج قرار دارد، اين عمارت در نوع خود بي نظير بوده و سالها مرکز حکومت حکام اردلان به ويژه خسروخان بوده است.
همچنين مجموعه عمارت و باغ آن از دو بخش اصلي که قصر سلطنتي با ورودي ستوندار در بخش غربي و ساختمانهاي شرقي و ايوان ستون دار مشرف بر صحن عمارت است.
ضمن اينکه فضاي بيروني بنا داراي فضاهاي ديگري چون حمام، اتاق قاپچيان خدمتکاران و تزئينات معماري اين بنا شامل گچبري، آجرکاري و حوض چليپا شکل داخل عمارت است.
/118
انتهای پیام/