اوگفت : پيش از سال 84 تنها سه واحد مرکز و واحد اقامتي در استان لرستان فعاليت داشتند که اين تعداد تا امروز به 84 مرکز اقامتي مانند هتل ، متل ،مهمانسرا و مهمانپذير افزايش پيدا کرده است.
به گفته اين مقام مسؤول در زمينه پرداخت تسهيلات گردشگري نيز تا سال 84 حدود 37 ميليارد ريال تسهيلات در بخش گردشگري لرستان پرداخت شده که برهمين اساس ميزان تسهيلات پرداختي دولت در راستاي ايجاد و توسعه زيرساختهاي صنعت گردشگري استان لرستان شامل مراکز اقامتي، رفاهي، تفريحي و خدماتي از سال 84 تاکنون تا 410 ميليارد ريال افزايش يافته است.
«رحمدل» همچنين مجموع تعداد تختهاي اقامتي استان لرستان در سال 84 را حدود 200 تخت عنوان کرد و افزود : امروز اين تعداد به 808 تخت در سطح مراکز اقامتي استان رسيده است.
او اظهارداشت: در حوزه تامين و توسعه زيرساخت هاي صنعت گردشگري شامل واحدهاي خدماتي ، رفاهي و سرويسهاي بهداشتي و مساجد نيز تا سال 84 تنها چهار مورد در استان لرستان وجود داشت که امروز اين تعداد به 62 واحد افزايش داده شده است.
رحمدل ادامه داد : انجام 41 طرح مطالعاتي در زمينه آثار تاريخي و باستاني لرستان نيزاز ديگر فعاليتهاي اجرا شده در اين استان از ابتداي فعاليت دولت نهم تاکنون بوده است .
اين مقام مسؤول گفت : اين آمار که از سخاوت و عزم دولت نهم و دهم نشان دارد رشد چشمگير صنعت گردشگري استان را تبيين ميکند./122
انتهای پیام/