به گزارش ميراث آريا (chtn)، «زهرا عبداللهي» معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه گفت: چربي نوعي ماده غذايي و يکي از ترکيبات مهم مورد نياز بدن انسان است و ميلياردها سلول در بدن ما براي تبادل فرمان‌هاي عصبي و محافظت بافت‌ها در برابر بعضي از شوک‌هاي محيطي مانند سرما و ساير فعاليت‌هاي خود به چربي نياز دارند.

او با بيان اينکه تمامي بافت‌هاي عصبي، سلول‌هاي مغزي و غشاي سلول‌هاي بدن از چربي است،‌ افزود: مصرف زياد چربي‌ها، احتمال ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي، افزايش فشار خون و بيماري ديابت (مرض قند) را افزايش مي‌دهند.

«عبداللهي» چربي خون بالا را عامل بيش از نيمي از سکته‌هاي قلبي دانست و تصريح کرد: مصرف گروه چربي‌ها در کشور ما بسيار بيشتر از حد استاندارد است و تقريباً مصرف چربي ها ۲ برابر نياز است.

او تاکيد کرد: مصرف زياد مواد غذايي پر چرب، به خصوص چربي‌هاي حيواني و گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را افزايش مي‌دهد.

معاون دفتر بهبود تغذيه تصريح کرد: بيماري‌هاي قلبي عروقي و سرطان‌ها مهمترين علت مرگ و مير در کشور ما هستند که يکي از دلايل آن الگوي غلط مصرف روغن‌هاي خوراکي و مصرف غذاهاي چرب و سرخ شده است.

اين مقام مسوول تصريح کرد: با حذف چربي ترانس (روغن جامد) و جايگزين کردن آن با روغن‌هاي مايع از 40 درصد مرگ‌هاي ناشي از بيماري قلبي عروقي مي‌توان پيشگيري کرد.

118/

انتهای پیام/

کد خبر 1390020334