پيگيري ايجاد واحد زبان و گويش ايلام در سال 90

معاون حفظ، احيا و ثبت آثار تاريخي اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان ايلام در گفتگو با ميراث‌آريا (chtn)، اظهار داشت: استان ايلام به دليل ويژگي‌هاي زباني منحصر به فرد و وجود زبان‌هاي کردي، لري، لکي و عربي يکي از استان‌هاي توانمند و غني در زمينه پژوهش‌هاي زبان‌شناسي است.

«محمدجواد خانزادي» با اشاره به همکاري دو تن از اساتيد رشته زبان‌شناسي دانشگاه براي آغاز پژوهش‌هاي موردنظر، گفت: طرح‌هاي پژوهشي بايد در راستاي تهيه اطلس زبان‌شناسي و بررسي ساختاري زبان‌شناسي استان تهيه شود و به تصويب رسد.

او با بيان اينکه استان ايلام به دليل موقعيت ‌جغرافيايي از زبان‌هاي مختلفي برخوردار است که هر يک از آن‌ها آداب و رسوم خاصي دارد، افزود: به همين دليل ايجاد مرکز زبان و گويش در استان ايلام از سوي پژوهشگاه مورد موافقت قرار گرفته است و فعاليت ‌اين مرکز منجر به جذب متخصصان اين رشته در استان و انجام پژوهش‌ها و مطالعات تخصصي زبان‌شناسي مي‌شود.

اين مقام مسؤول در اداره کل ميراث‌فرهنگي استان ايلام ادامه داد: بررسي از لحاظ مردم‌شناسي و پژوهش‌هاي زبان‌شناسي مي‌تواند اطلاعات خوبي را ارائه دهد همچنين با وجود ظرفيت‌هاي موجود در استان ايلام در اين زمينه، پژوهش‌هاي غني را به دنبال خواهد داشت.

«خانزادي» ساختارهاي زباني ايلام را غني دانست و گفت: استان ايلام به لحاظ نيروي متخصص و وجود زبان‌هاي مختلف از ظرفيت‌ و قابليت‌هاي بسياري برخوردار است به همين منظور اميدواريم با انجام پژوهش‌ در حوزه زبان‌شناسي گامي در راستاي ثبت و حفظ اين ميراث معنوي برداشته شود.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 139002064