او افزود: براساس بررسيهاي صورت گرفته نانهاي نازک و تنوري نظير نان سنگک کمتر از ساير نانها در افزايش قند خون و در نهايت اضافه وزن افراد مؤثر است که با توجه به افزايش مصرف نانهاي حجيم در اين رابطه بايد اقدامات اساسي با هدف استفاده از نانهاي سنتي به جاي اينگونه نانها انجام داد.
«مجيد غيور مبرهن» در رابطه با صنعتي شدن پخت نان و در مقابل آن افزايش نانهاي حجيم که در داخل فر و غير تنوري طبخ ميشود، اظهار داشت: با توجه به رشد روز افزون جمعيت شهرنشيني و در اين راستا افزايش تقاضا براي مصرف نان، حرکت به سمت پخت نانها به روش صنعتي امري ضروري است.
اين متخصص تغذيه ايجاد نان به روش صنعتي را عاملي براي بررسي متمرکز در پخت نان دانست و بيان کرد: با ازدياد مجتمعهاي صنعتي پخت نان امکان بررسي و نظارت بر نانهاي توليد شده افزايش پيدا ميکند که در صورت بهرهگيري از روشهاي مناسب براي پخت نان ميتوان علاوه بر توليد نان با کيفيت از بروز مشکلات ناشي از استفاده از اينگونه نانها جلوگيري کرد.
استاديار دانشگاه علوم پزشکي خاطرنشان کرد: توجه به نانهاي سنتي موجود با توجه به ارزشهاي غذايي بالاي آنها در کنار توسعه نانهاي صنعتي به منظور پاسخگويي نياز تمام افراد با سلايق متفاوت ضروري است.
118/
انتهای پیام/