شهرستان طالقان نيازمند طرح جامع گردشگري

به گزارش ميراث آريا(chtn)، شهردار طالقان در سفر معاون ميراث‌فرهنگي کشور به اين شهرستان گفت: حجم انبوهي از گردشگران تهران، قزوين و البرز تعطيلات خود را در اين شهرستان سپري مي‌کنند.

«احمد بهزادي» ادامه داد: طالقان شش ماه گذشته از بخش به شهرستان تبديل شد.

او با اشاره به اينکه طالقان چهارمين شهرستان البرز است اضافه کرد: اين شهرستان با دو استان مازندران و قزوين هم مرز است و يک هزار و 600 کيلومتر مربع وسعت دارد.

شهردار طالقان اين منطقه را بزرگترين شهرستان از نظر مساحت در البرز دانست و افزود: طالقان 83 روستا دارد که سه روستاي آن خالي از سکنه است.

به گفته اين مقام مسوول طالقان سه نوع جمعيت دارد که از اين ميان يک دسته بوميان ساکن همين شهرستان هستند.

او جمعيت خوش‌نشين که تنها 8 ماه از سال را در طالقان زندگي‌ مي‌کنند، جمعيت نوع دوم دانست و افزود: جمعيت نوع سوم در پايان هفته‌ها و سه ماه تابستان به اين استان سفر مي‌کنند.

او با اشاره به ثبت جمعيت 300 هزار نفري در يک شبانه‌روز افزود: زيرساخت‌هاي موجود در طالقان ظرفيت پذيرش اين حجم از مسافران را ندارد.

بهزادي ادامه داد: 17 کيلومتر از حاشيه سد طالقان قابل دسترسي است که متأسفانه در سال‌هاي گذشته شاهد کشته شدن 24 نفر در اين آب‌ها بوده‌ايم و براي رفع اين مشکل نياز به حصارکشي داريم.

او بيان داشت: آثار تاريخي و طبيعي ثبت شده در شهرستان طالقان بيش از 200 اثر است که مناظر طبيعي، آبشارها، قلل، قلاع و بقاع متبرکه برخي از داشته‌هاي اين شهرستان به شمار مي‌آيد.

به گفته شهردار طالقان در سال‌هاي اخير با همکاري سازمان ميراث‌فرهنگي کشور سه مجموعه نمازخانه و سرويس بهداشتي در اين شهرستان راه‌اندازي شده و يک کمپينگ نيز در حال ساخت است.

او يادآور شد: منزل آيت‌اله طالقاني نيز در اين شهرستان قرار دارد.

معاون ميراث‌فرهنگي روز گذشته با سفر به استان البرز از منزل آيت‌الهش طالقاني و حمام تاريخي طالقان بازديد کرد.

112/

انتهای پیام/

کد خبر 1390021515