معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي افزود: اين تعداد گردشگر سلامت به طور عمده از کشورهاي حوزه خليجفارس شامل عراق، بحرين و عربستان به ايران وارد شدند.
او اضافه کرد: در حوزه گردشکري پزشکي و سلامت در ايران سه ارگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي، دانشکده علوم پزشکي و سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در کنار بخش خصوصي فعال هستند.
«يزداني» ادامه داد: اين سه ارگان بايد در راستاي محورهايي که ميتواند به رشد کمي و کيفي گردشگري سلامت، اشتغالزايي در اين شاخه از گردشگري و تبديل کشور به قطب گردشگري سلامت در منطقه کمک کند، فعاليت داشته باشند.
او با بيان اينکه در ماده 87 برنامه چهارم توسعه نيز قيد شده است که 30 درصد از درآمد کشور بايد از طريق صادرات کالاهاي وابسته به سلامت تامين شود، افزود: در اين راستا تعيين تعرفهها، ويزا، بستههاي خدمات سفر و نظارت بر عملکرد واحدهاي فعال در اين حوزه از نکاتي است که بايد مورد توجه قرار بگيرد.
«يزداني» در بخشي ديگر گفت: از عوامل تاثيرگذار در رونق صنعت گردشگري افزايش سطح زيرساختها است که از دولت نهم به شدت مورد توجه قرار گرفته است و اميدواريم اين حرکت با شتاب بيشتري ادامه پيدا کند.
او همچنين با تاکيد بر نقش دفاتر خدمات مسافرتي در جذب گردشگر ورودي ابراز اميدواري کرد که با افزايش ميزان مسافران ورودي بتوانيم در راستاي کيفيت خدمات و بهرهوري اقتصادي اين صنعت بيش از گذشته گام برداريم.
/115
انتهای پیام/