او با بيان اينکه اين موضوع مهمترين ظرفيت کشور ايران براي توسعه روابط گردشگري با ديگر کشورها به شمار ميرود، اظهار داشت: تمايل زيادي براي توسعه روابط گردشگري با کشور مالزي داريم.
«بقايي» اضافه کرد: سالانه حدود يکصد هزار گردشگر ايراني به کشور مالزي سفر ميکنند، اين در حالي است که تعداد گردشگراني که از مالزي به ايران ميآيند بسيار اندک است.
اين مقام مسوول ايران را براي انجام سفرهاي خانوادگي کشوري امن خواند و خطاب به وزير گردشگري مالزي گفت: اگر سالانه 10 ميليون گردشگر به نقاط مختلف جهان ميفرستيد خوب است که ايران نيز يکي از مقاصد اصلي گردشگري شما باشد.
او با برشمردن برخي ظرفيتهاي ايران در حوزههاي مختلف تاريخي، طبيعي و فرهنگي، ظرفيتهاي مذهبي کشور را مورد تاکيد قرار داد و گفت: کشور ايران از منابع گردشگري بسياري در حوزه توريسم مذهبي برخوردار است که از نمونههاي آن ميتوان به بارگاه مطهر امامرضا (ع) در کنار ساير امامزادهها و بقاع متبرکه اشاره کرد.
«بقايي» متذکر شد: مراسمها و آيينهاي مذهبي ايران که اغلب آنها خاص اين کشور است نيز از ديگر جاذبههاي گردشگري مذهبي به شمار ميرود و ميتواند مورد توجه گردشگران ساير کشورها به ويژه کشورهاي مسلمان قرار بگيرد.
او همچنين خاطرنشان کرد: در ايران پيروان ساير اديان الهي با صلح و صفا در کنار يکديگر زندگي ميکنند و در رابطه با ساير اديان نيز اماکن مذهبي بسياري در کشور وجود دارد.
معاون اجرايي رئيسجمهور متذکر شد: ايران و مالزي در حوزههاي مختلف گردشگري به ويژه گردشگري مذهبي و زيارتي ميتوانند روابط خود را گسترش دهند و به عنوان مقاصد اصلي سفر براي يکديگر تبديل شوند.
«بقايي» اضافه کرد: براي مثال حجاج مالزيايي ميتوانند در مسير سفر خود به کشور عربستان و همچنين مسير بازگشت در ايران توقف داشته باشند و از برخي شهرهاي کشور بازديد کنند.
دبير شوراي هماهنگي مناطقآزاد و ويژه اقتصادي همچنين پيشنهاد تاسيس بانک مشترک ميان دو کشور ايران و مالزي را در مناطق آزاد ايران مطرح کرد و گفت: اين بانک جدا از مسائل اقتصادي در حوزه گردشگري نيز ميتواند فعاليت داشته باشد.
/115
انتهای پیام/