مديرکل ميراثفرهنگي آذربايجان شرقي تصريح کرد: مجتهدان و علما جز ميراث معنوي کشور ما هستند و مراجع در تاريخ ما مسايل متعددي را مديريت کرده و همواره مسير حرکت کشور را در بسياري موارد تغيير داده و يا اصلاح کردهاند.
رييس شوراي ثبت آثار تاريخي و معنوي آذربايجان شرقي ادامه داد: براي ايجاد اين موزه ابتدا در يکي از مناسبترين نقاط شهر خانهاي تاريخي تملک شد که همجواري اين خانه با مسجد جامع، مدارس علوم ديني تاريخي موجود در بازار تبريز و خود بازار تبريز از نقاط شاخص اين مرکز بودند.
او افزود: در اين موزه که در نوع خود بي نظير است، تاريخ فقه و فقاهت آذربايجان و نقش حوزههاي علميه و علماي آذربايجان در جهان تشيع به نمايش گذاشته خواهد شد.
«محمدي» با اشاره به اينکه مطالعه ايجاد اين موزه بيش از دو سال به طول انجاميده، اظهار داشت: با اتمام آماده سازي اقلام و تجهيز اين موزه به زودي و در ايام هفته ميراث فرهنگي شاهد بهرهبرداري از بخش عمده آن خواهيم بود.
مديرکل ميراثفرهنگي آذربايجان شرقي تصريح کرد: بيش از شصت بناي مذهبي که شامل مساجد و امامزادهها و مدارس علوم ديني است در استان شناسايي شده که برخي از اين اماکن تا هشتاد درصد تخريب شده بودند و بازسازي اساسي در مورد برخي از آنها صورت گرفت.
111
انتهای پیام/