او ايجاد اشتغال مولد در حوزه صنايعدستي را شامل بسط و گسترش صنايع شيشه ؛ صنايع چوب ، صنايع چرم و فلز، صنايع سنگ و .... عنوان کرد و بيانداشت: در اين راستا معاونت صنايعدستي اين اداره کل، آموزش حرف و مشاغل خانگي در مکانهاي آموزشي با عقد تفاهمنامه با سازمان فرهنگي هنري و مراکز کارآفريني شهرداري، فرهنگسراها، کميته امداد، اداره کل امور زندانها سازمان و انجمنهاي مردم نهاد را در دستور کار خود قرار داده است.
لاريجاني با اشاره به 30 هزار صنعتگر فعال در حوزه صنايعدستي توسعه کارگاههاي صنايعدستي، ايجاد فضاي نمايشگاهي جهت فروش توليدات صنايعدستي و حمايت در جهت دريافت وام مشاغل خانگي را از ديگرفعاليتهاي استان تهران در حوزه صنايعدستي جهت ايجاد اشتغال عنوان کرد.
به گفته او در بخش سرمايهگذاري و طرحها ايجاد اشتغال در ساخت و تجهيز مجتمعهاي تفريحي سياحتي ، هتل و هتل آپارتمانها، سفرهخانههاي سنتي ،مناطق نمونه و پروژههاي در دست اجرا، در حوزه گردشگري اشتغال در دفاتر خدمات مسافرتي و تاسيسات اقامتي پذيرايي و در حوزه ميراثفرهنگي ايجاد اشتغال در زمينههاي مرمت و مطالعات باستانشناسي ديده شده است.
مدير کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران با اشاره به اينکه اين تعداد اشتغال در 14 شهرستان تابعه استان تهران ايجاد خواهد شد گفت: تهران با تعداد 8 هزار و 615 و ري و شهريار به ترتيب با 2 هزار و 635 و 2 هزار و 288 بالاترين ميزان اشتغال را به خود اختصاص دادهاند.
دماوند، شميرانات، اسلامشهر و پاکدشت در ردههاي بعدي بالاترين ميزان اشتغال قرار ميگيرند.
ايجاد اشتغال در شهرستانهاي تازه تاسيس پيشوا و بهارستان که از سال گذشته به تقسيمات کشوري اضافه شدهاند در حوزه سرمايهگذاري و طرحها به ترتيب تعداد 70 و 4 خواهد بود.
/104
انتهای پیام/