او با اشاره به اينکه سال گذشته آموزش در روستاهاي اورقين، کوهين، خانآباد، دستجرد و کوريجان برگزار شده، افزود: هنرجويان اين روستاها آموزشهاي لازم را در رشتههاي سراجي سنتي، منبت، گليمبافي و قلاببافي فراگرفتند.
سرپرست معاونت صنايعدستي استان همدان تصريح کرد: تاکنون 328 کارگاه صنايعدستي در اين شهرستان شناسايي شده که 368 هنرمند در آنها شاغل هستند.
او گليمبافي را هنر شاخص اين شهرستان دانست و افزود: 145 کارگاه گليمبافي در کبودرآهنگ فعال است که در بردارنده 162 هنرمند گليمباف است.
به گفته «عباسي» کبودر آهنگ ظرفيت فعاليت ساير رشتههاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي را دارد.
او اظهار داشت: يکي از صنعتگران اين شهرستان که اکنون در اصفهان فعاليت ميکند، درصدد است يک کارگاه آموزشي در روستاي داغ داغ ايجاد کند.
سرپرست معاونت صنايعدستي استان همدان بيان داشت: فرماندار اين شهرستان تلاش ميکند تا هنرمندان کبودرآهنگ که در نقاط ديگر کشورمان هستند را دوباره گردهم آورد.
اين مقام مسوول يادآور شد: معاونت صنايعدستي اين استان موظف است در سال 90 براي 200 هنرمند شهرستان کبودرآهنگ ايجاد اشتغال کند.
او اشتغالزايي را يکي از راهکارهاي ادامه فعاليت هنرمندان در اين شهرستان عنوان کرد و افزود: دعوت از هنرمندان براي بازگشت به روستاها و اجراي بيمه از ديگر موارد تأثيرگذار در ادامه روند توليد صنايعدستي در اين شهرستان است.
112
انتهای پیام/