احداث خانه‌هاي روستايي در مناطق گردشگري کرمانشاه

به گزارش ميراث‌آريا (CHTN)، «جليل رحيمي» با اعلام برنامه‌هاي هفته ميراث‌فرهنگي و روز جهاني موزه‌، اظهار داشت: امسال برنامه‌هاي بسيار متنوعي براي هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن هفته ميراث‌فرهنگي در سطح استان کرمانشاه پيش‌بيني شده است.

او افزود: از برنامه‌‌هاي اين هفته مي‌توان به نواختن زنگ موزه‌ها در مدارس استان همزمان با روز جهاني موزه، برگزاري مراسم افتتاحيه هفته ميراث‌فرهنگي در تکيه معاون‌الملک، تقدير از خادمان و مسوولان اين سازمان، برگزاري نمايشگاه خوشنويسي از آثار هنرمندان انجمن خوشنويسان استان، نمايشگاه اشيا فرهنگي-تاريخي در تکيه بيگلربيگي و نمايشگاه عکس از گزارش‌هاي کاوش، اشياي توقيفي و آثار تاريخي و مرمت بافت‌هاي تاريخي در طاق بستان، برگزاري نمايشگاه آثار قرآني و احاديث در رشته‌‌هاي مختلف صنايع‌دستي‌، برگزاري همايش قضات به منظور آشنايي با اهداف ميراث‌فرهنگي و اهميت آثار تاريخي، برگزاري نمايشگاه نقاشي از آثار تاريخي و ... اشاره کرد.

«رحيمي» با بيان اينکه استان کرمانشاه داراي بيش از دو هزار اثر تاريخي ثبت شده در فهرست آثار ملي و يک اثر جهاني است، افزود: همچنين آثار بسياري در دستور کار اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه براي ثبت در فهرست آثار ملي است.

او ادامه داد: وسعت فعاليت در اين اداره کل با توجه به سه حوزه ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، بسيار قابل توجه است که نيازمند توجه ويژه همه سازمان‌ها، ادارت و همچنين رسانه‌ها و از همه مهمتر مردم است.

اين مقام مسوول يادآور شد: استان کرمانشاه از نظر جاذبه‌هاي گردشگري و وجود آثار تاريخي متعدد رتبه پنجم کشور را دارد اما متاسفانه از لحاظ بهره‌مندي از اين شرايط چنين جايگاهي در کشور ندارد بنابراين وظيفه داريم از طرق مختلف به ويژه فرهنگ‌سازي ميان مردم، در گام نخست به حفاظت از آثار ارزشمند تاريخي بپردازيم و در ادامه نيز از وجود اين آثار در جهت رفاه زندگي مردم منطقه بهره‌مند شويم.

«رحيمي» ضمن تقدير از حمايت‌هاي استاندار کرمانشاه به مقوله گردشگري استان، اظهار داشت: استاندار کرمانشاه متقبل شده که از لحاظ مالي هر طرح و برنامه‌اي که اداره کل ميراث‌فرهنگي در سه مجموعه بيستون، طاق‌بستان و قوري‌قلعه داشته باشد، ياري کند.

او حمايت‌هاي استاندار از پروژه‌هاي ميراث‌فرهنگي استان را بسيار حائز اهميت دانست و گفت: در همين راستا تلاش خواهيم کرد که تا پايان سال 90 شاهد يک دگرگوني مناسب در محوطه جهاني بيستون باشيم.

مديرکل ميراث فرهنگي استان کرمانشاه در ادامه به طرح جامع ساماندهي طاق‌بستان اشاره کرد و گفت: مطالعات طرح جامع ساماندهي طاق‌بستان از سال 86 در حال انجام است که در حال حاضر يک طرح بسيار گسترده و قابل‌توجه تهيه شده است.

«رحيمي» افزود: اجراي کامل طرح جامع طاق‌بستان استان کرمانشاه را دگرگون مي کند اما اجراي اين مهم کاري نيست که در طول يک يا دو سال و با بودجه‌هاي اندک صورت گيرد.

اين مقام مسوول با اشاره به برنامه‌هاي متنوعي که براي توسعه وضعيت گردشگري استان در نظر دارد، اظهار داشت: راه‌اندازي پليس گردشگري در استان کرمانشاه يکي از اين برنامه‌ها است که قطعا ايجاد آن را با انعقاد تفاهم‌نامه‌اي با نيروي انتظامي استان پيگيري خواهيم کرد.

مديرکل ميراث‌فرهنگي استان کرمانشاه در خصوص وضعيت هتل بيستون کرمانشاه گفت: هتل بيستون کرمانشاه مالک خصوصي دارد و او از هرگونه همکاري با ميراث‌فرهنگي استان امتناع مي‌کند در حالي که بارها به سراغ وي رفتيم تا صحبت‌هاي او را در خصوص چگونگي استفاده از اين هتل بشنويم اما متاسفانه مايل به همکاري با ميراث‌فرهنگي نيست.

«رحيمي» همچنين در خصوص ساختمان ثبت شده شهرداري کرمانشاه، گفت: ساختمان شهرداري کرمانشاه يک اثر ملي است که ما قصد داريم اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان را به اين ساختمان تاريخي انتقال دهيم.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390022526