او افزود: به عبارتي اگر به صورت حرفهاي و بر اساس مدلهاي متعارف و تجربه شده جهاني گردشگري را دنبال کنيم، بيشک با موضوعات اقتصادي گره خواهيم خورد. از يک سو با موضوعات مثبت اقتصاد که رشد و رونق اقتصادي جوامع بشري و منافع ملي را در پي دارد و از سوي ديگر با رقابتهاي منفي که موجب زيادهخواهي و منفعت طلبيهاي فردي ميشود.
به گفته او، براي حذف آفتهاي اقتصادي ، حذف سوداگري و زيادهخواهي و افزايش کميتها، کيفيتها و کاهش مصارف و بهينهسازي منابع، نيازمند تفکر جهادي در موضوعات اقتصادي هستيم و براي توسعه گردشگري نيز نيازمند نگاه اقتصادي به صنعت گردشگري در کنار نگاه فرهنگي هستيم.
او ادامه داد: نگاه اقتصادي توام با روحيه جهادي در صنعت گردشگري ميتواند به کاهش هزينههاي سفر با هدف افزايش مسافر و نهايتاً افزايش سود بيانجامد.
«عباسي» هم چنين خاطرنشان کرد: بنابراين جهاد اقتصادي در صنعت گردشگري نيازمند تدوين برنامه، روش و استراتژي براي توسعه گردشگري با ديدگاه جهادي و اقتصادي است.
او تاکيد کرد: استان گلستان که به نگارستان ايران شهرت دارد يکي از قطب هاي مهم گردشگري کشور است که در صورت تحقق و به اجرا درآمدن توانمنديهاي گردشگري استان مطمئناً موجب تحول اقتصادي استان و توسعه پايدار و همه جانبه خواهد شد.
سرپرست اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گلستان در بخش ديگر تصريح کرد: بر همين اساس در اولين همايشي که با موضوع جهاد اقتصادي در استان گلستان برگزار خواهد شد صنعت گردشگري نيز به عنوان يکي از مولفه هاي مهم توسعه استان منظور شد.
/104
انتهای پیام/