«حميد عمراني رکاوندي» افزود: استان گلستان با قابليتهاي فراوان و تنوع اقوام مختلف، قابليت ايجاد موزه روستايي را دارد تا بدين طريق فرهنگ و آداب و سنن قوميتها را به نمايش بگذارد.
او همچنين تصريح کرد: با توجه به تنوع اقليمي و وجود اقوام گوناگون در اين استان و همچنين نظر به احياي بناهاي روستايي و فرهنگ روستايي، گلستان از استانهاي ممتاز در ايجاد موزه روستايي است که لازم است با برنامهريزي مدون و مکانيابي صحيح و انجام مطالعات تکميلي، زمينههاي لازم جهت ايجاد اين موزه فراهم شود.
معاون ميراث فرهنگي اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گلستان، خاطرنشان کرد: جهت ايجاد اين موزه روستايي که از مصوبات سفر سوم رياست جمهوري به اين استان است، و به عنوان دومين موزه روستايي کشور بعد از استان گيلان مطرح است، 250 هکتار عرصه نياز است که مکانيابي اين موزه درحال پيگيري است.
او ضمن اشاره به اين که ترکيب معماري بومي و سنتي در اين موزه در جذب گردشگران موثر است، افزود: اين موزه ضمن جلوگيري از تخريب فرهنگ روستايي و جلوگيري از مهاجرت به شهرها، زمينههاي لازم جهت حفظ ميراث روستايي، آشنايي با فرهنگ روستايي و آموزش به نسل جديد را فراهم ميآورد.
«عمراني» اظهاراميدواري کرد با ايجاد و راهاندازي اين موزه ضمن توسعه گردشگري استان، رونق اقتصادي منطقه فراهم آيد.
/104
انتهای پیام/