او تصريح کرد: در گام اول بازبيني دستورالعمل آموزش رشتههاي مختلف صنايعدستي را مورد توجه قرار داديم و معتقديم به دليل ضعفهايي که پيش از اين وجود نداشته با انجام اين کار، بخشي از مشکلات حل ميشود.
سرپرست اين اداره کل بيان داشت: دستورالعمل رشتههاي صنايعدستي نيز با انجام شش جلسه کارشناسي در سطح معاونت صنايعدستي، پژوهشکده و استانها مورد بررسي قرارگرفت.
«سبزهميداني» ادامه داد: ما معتقديم رشتههاي صنايعدستي با محصولي که در نهايت توليد ميشود متفاوت است و ما تلاش کرديم اين دو مقوله را از يکديگر جدا کنيم.
اين مقام مسوول با بيان اينکه در مجموع رشتههاي صنايعدستي را در 15 گروه، 107 رشته و 249 محصول دستهبندي کرديم، گفت: اداره کل آموزش و حمايت از توليد تمامي رشتههاي در حال فراموشي و فراموش شده را در زير مجموعه همين رشتهها لحاظ کرد.
او تأکيد کرد: اين اقدام فعاليتي زيربنايي در مقولههايي چون آموزش، استانداردسازي و صدور مجوزها بود و به دليل هماهنگيهايي که بايد با بخشهاي مختلف ميشد همچنان ادامه دارد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد اضافه کرد: معاونت صنايعدستي امسال موضوع آموزش شاغلان صنايعدستي را با هدف اهميت بخشيدن به مقوله صدور کارت شناسايي و کاربردي کردن توليدات صنايعدستي در دستور کار قرار داده است.
«سبزهميداني» افزود: پيشنويس دستورالعمل آموزش شاغلان صنايعدستي تهيه و با همکاري معاونتهاي استان در صدد نهايي کردن آن هستيم.
او خاطر نشان کرد: با همکاري تمامي معاونتهاي استاني اين اداره کل تلاش ميکند کارهاي زيربنايي در حوزه صنايعدستي کشور رخ دهد.
سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد صنايعدستي در پايان گفت: پيشبيني اعتبارات مورد نياز آموزش صنايعدستي نيز به منظور انجام برنامهريزيهاي مفيد و مؤثر يکي ديگر از مواردي است که تنها با همراهي معاونتهاي استاني محقق و نتايج لازم گرفته ميشود.
/111
انتهای پیام/