او با بيان اينکه يکي از جنبههاي ديگر رونق گردشگري، درآمدزايي است، افزود: درآمد اين حوزه بايد همراه با جهاداقتصادي باشد و بودجهها در جاي خود و با دقت هزينه شوند.
نماينده ولي فقيه در استان سمنان از فعاليتهاي انجام شده در اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان قدرداني کرد.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان نيز در اين نشست با تبيين حوزههاي مختلف فعاليت اين اداره کل، اظهار داشت: مرمت آثار تاريخي، ساخت هتل و مجموعههاي گردشگري، پذيرايي و اقامتي، برگزاري جشنوارههاي گردشگري، پيگيري ثبت آثار تاريخي و معنوي، حمايت از هنرمندان صنايعدستي، بيمه هنرمندان و پرداخت تسهيلات به هنرمندان صنايع دستي از جمله فعاليتهاي انجام شده و در حال انجام در اين اداره کل است.
«حميد يزداني» چاپ بروشور و کتابچه معرفي استان، ساماندهي وضعيت دانشجويان در پانسيونها، برگزاري نشست با دانشجويان، اعزام دانشجويان به سفرهاي زيارتي و سياحتي و ... را به عنوان بخشي از فعاليتهاي انجام شده در حوزه گردشگري اين اداره کل عنوان کرد.
سرپرست معاونت گردشگري اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان نيز در اين جلسه با تبيين فعاليتهاي معاونت گردشگري اين اداره کل اظهار داشت: ساماندهي و نظارت بر فعاليت واحدهاي گردشگري، معرفي جاذبهها و فرصتهاي گردشگري در قالب جشنوارهها و ... از جمله فعاليتهاي در حال اجرا و انجام شده در اين حوزه است.
«رحمان فرماني» با بيان اينکه اولين فعاليت معاونت گردشگري اين اداره کل در سال 90، همکاري با ستاد تسهيلات نوروزي استان بوده است، افزود: اين اداره کل با برگزاري جشنوارههاي مختلف از جمله گل غلتان، سفر به توران، کالپوش و ... سعي در معرفي هر چه بيشتر شهرها و مناطق گردشگري اين استان دارد.
معاونان ميراثفرهنگي، سرمايهگذاري و صنايعدستي نيز در اين نشست به بيان فعاليتهاي انجام شده و در دست انجام در حوزه کاري خود پرداختند.
/117
انتهای پیام/