به گفته مدير مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد اين تابلو، به درخواست هيئت هفت نفره نابينايان و به قلم استاد محمود فرشچيان، هنرمند نگارگري کشورمان طراحي شده و در مراسم گشايش موزه نابينايان رونمايي ميشود.
او با بيان اينکه قرار است از طرح اين تابلو براي تمبر استفاده شود، افزود: با توجه به اينکه تاکنون موزه و نمايشگاه دائمي براي استفاده نابينايان در کشور وجود نداشته است، واحد دورکاري سازمان با همکاري سعدآباد بر آن شد تا «خانه سپيد» را راهاندازي کند.
«محسني» با اعلام اين موضوع که در حال حاضر فاز نخست اين نمايشگاه در دست اقدام است، خاطرنشان کرد: اين موزه در 3 سالن نمايش آثار و يک غرفه فروش محصولات فرهنگي طراحي شده است.
«رويا ساعتيان»، مدير گروه راهاندازي موزه واحد دورکاري نيز در اينباره گفت:در اين موزه، مولاژ 21 قلم شي مربوط به پيش از تاريخ تا دوران اسلامي و همچنين مراحل مختلف مرمت سفال از مرحله کاوش اوليه تا مرحله پايان مرمت در معرض ديد علاقمندان قرار ميگيرد.
او گفت: در صورت همکاري استانها، اين موزه در سايراستانها نيز راه اندازي خواهد شد.
«ساعتيان»، مولاژ ظرف سفالي به شکل اسب مربوط به دوره پيش از تاريخ، مولاژ منشور کورش کبير، مولاژ ريتون طلايي، مولاژ نمونهاي از سرستونهاي هخامنشي در مقياس کوچک، مولاژ بخشي از نقش برجسته پلکان شرقي آپاداناي تختجمشيد با تصوير برجسته کماندار پارسي همراه با صاحب منصب مادي و مولاژ ظروف شيشهاي دوره اسلامي را از جمله آثار موزه نابينايان سعدآباد برشمرد.
/122
انتهای پیام/