«کامران سبزميداني» تصريح کرد: موضوع و زمينههاي همکاري طبق اين تفاهمنامه شامل بهرهمندي از توان آموزش معاونت صنايعدستي با بهرهگيري از امکانات و توان بالقوه بنياد، همکاري و تعامل در راستاي ارتقاي سطح آموزشهاي مهارت هنري به سمت اشتغال پايدار و توسعه و ترويج امور مربوط به بازرگاني صنايعدستي به ويژه در حوزه جوانان و زنان بيسرپرست و بدسرپرست است.
او بيان داشت: تأمين فضاي آموزشي مورد نياز براي آموزش هنرجويان با توجه به استانداردهاي تعيين شده معاونت، اطلاعرساني، ثبت نام از هنرجويان و برگزاري کلاسهاي آموزشي در رشتههاي مختلف صنايعدستي از تعهدات بنياد بينالمللي امداد جهان است.
سرپرست اين اداره کل ادامه داد: اين بنياد همچنين متعهد به آموزش دروس براساس استانداردها و سرفصلهاي آموزشي ارائه شده از طرف معاونت و معرفي هنرآموختگان متخصص و توانمند براي دريافت کارت مربيگري از معاونت صنايعدستي، راهاندازي سايت مخصوص طرح کار در خانه و خريداري محصولات هنرآموختگان تحت پوشش است.
«سبزميداني» با بيان اينکه برنامهريزي آموزشي براي برگزاري دورههاي آموزشي، معرفي استادان و تأمين کارگاههاي آموزشي، نظارت و ارزيابي دورههاي آموزشي، ارائه استانداردهاي آموزشي نيز برعهده معاونت صنايعدستي است، گفت: معاونت صنايعدستي همچنين گواهينامه پايان دوره آموزشي(کسب مهارت هنري) به هنرآموختگان اين دورهها پس از قبولي در آزمونهاي مربوطه را ارائه و اين بنياد را به بانکهاي عامل، مراکز کار به منظور برخورداري هنرآموختگان از تسهيلات قانوني معرفي ميکند.
او در ادامه اظهار داشت: اين معاونت همچنين نهايت همکاري را در زمينه چيدمان و فضاسازي نمايشگاه و فروشگاه آثار هنرآموزان به صورت تخصصي و مشارکت در برگزاري نمايشگاههاي سالانه مشترک، با هدف معرفي توليدات و بازاريابي را خواهد داشت.
اين مقام مسوول تأکيد کرد: طبق تعهدات معاونت صنايعدستي هنرآموختگان فعال در اولويت برنامههاي حمايتي و تسهيلاتي و صدور مجوز کارگاههاي توليدي قرار ميگيرند.
111/
انتهای پیام/