«فاطمه رضاپور» با بيان اينکه علاقمندان در قالب سه گروه با غذاهاي از پيش طبخ شده در اين جشنواره حضور مييابند، گفت: هشت داور و دو کارشناس تغذيه، غذاها و شيرينيهاي سنتي طبخ شده را مورد بررسي قرار ميدهند و از هر گروه پنج نفر را به عنوان برترينها معرفي ميکنند.
او خاطرنشان کرد: از جمله آيتمهاي مورد نظر کارشناسان و داوران حاضر در اين جشنواره شامل رعايت سنتها، صرفهجويي، ارزشغذايي، کيفيت و جا افتادگي غذاها ميشود.
مسوول واحد مردمشناسي اداره کل ميراثفرهنگي استان کرمان در پايان اظهار داشت: پس از اتمام جشنواره، شرکتکنندگان از دو موزه ساز و باستانشناسي باغموزه هرندي بازديد به عمل ميآورند.
/117
انتهای پیام/