«حميد عمراني» افزود: هم اکنون نخستين موزه اين شهرستان در بناي قديمي شهرداري اين شهرستان پس از مرمت . بازسازي و تجهيز راهاندازي شده و آثارعظيم تاريخي و طبيعي و مردمي با فرهنگ کهن از محوطههاي تاريخي تپه بازگير، دشت حلقه و هنرهاي سنتي و صنايع دستي متنوع به ويژه ابريشمبافي که بومي اين منطقه است، به نمايش درآمده است.
او خاطر نشان کرد: با پيگيريهاي به عمل آمده مقدمات کلنگ زني باغ موزه مينودشت فراهم شده و اميدواريم درآيندهاي نزديک شاهد توسعه و رونق اين موزه و بهرهبرداي از آن به عنوان باغ موزه مينودشت باشيم.
«عمراني» در ادامه با اشاره به شعار موزه و خاطره، از گذشتگان به عنوان خاطره ياد کرد و گفت: با توجه به ضرورت تبليغ و اشاعه اهميت مواريث کهن اين سرزمين و نظر به قدمت 7 هزار ساله آثار اين سرزمين و حفظ خاطره گذشتگان، تلاش جهت حفظ اين مواريث که غناي فرهنگ وتمدن اين ديار را اذعان مي دارد، ضروري است و بايد از تخريب احتمالي آنها جلوگيري شود.
او با اشاره به وجود بيش از 543 اثر تاريخي و باستاني ثبت شده در فهرست آثار ملي در استان گلستان، بر همت همگاني جهت حفظ آثار باستاني و تاريخي استان تاکيد داشت و افزود: فرهنگسازي و نهادينهکردن حفاظت از آثار باستاني و تاريخي ، حساسيت همگاني جهت حفاظت از اين آثارتاريخي را ايجاد خواهد کرد.
«عمراني» همچنين از جذابيتهاي تاريخي و باستاني استان به عنوان جذابيتي موثر درجذب گردشگر ياد و تصريح کرد: اين مواريث تاريخي براي گردشگران جذاب بوده و ترويج و اشاعه آنها به رونق صنعت گردشگري استان کمک ميکند.
او درپايان از حمايتهاي مسئولين در راستاي حفظ مواريث اين سرزمين قدرداني کرده و اين حمايتها را الگوي همکاريهاي فرابخشي و زمينه ساز توسعه استان گلستان عنوان کرد.
104
انتهای پیام/