حضور هنرمندان کرمانشاهي در نمايشگاه بين‌المللي صنايع‌دستي کشور

معاون صنايع‌دستي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا (CHTN)، اظهار داشت: اين نمايشگاه از 17 تا 24 خردادماه 90 ميزبان هنرمندان صنايع‌دستي سراسر کشور است.

«نصرت‌ا... سپهر» با بيان اينکه شش تن از صنعتگران صنايع‌دستي براي حضور در اين نمايشگاه به تهران اعزام مي‌شوند، گفت: «وحيد شيردل» در رشته چيغ و نمد، «علي بازغي» در رشته اقلام صنايع‌دستي، «سيدهادي صالح کوتاهي» در رشته گيوه و گليم، «شب‌بو مصطفوي» در رشته پوشاک سنتي از جمله شرکت‌کنندگان در نمايشگاه مذکور هستند. همچنين با برپايي سياه چادر عشايري، آش محلي، نان ساجي و ديگر غذاهاي سنتي استان طبخ و به علاقه‌مندان ارائه مي‌شود.

او با بيان اينکه هنرمندان اعزامي توليدات خود را در رشته‌هاي چيغ‌بافي، البسه محلي، گليم‌‌بافي، گيوه‌دوزي، جاجيم‌بافي و چرم به نمايش مي‌گذارند، خاطرنشان کرد: آشنايي مردم و جذب آن‌ها نسبت به توليدات بومي مناطق مختلف و دلگرمي و تشويق توليدگران اين عرصه، انگيزه‌اي براي مشارکت و برگزاري چنين نمايشگاه‌هايي است و زمينه را براي گسترش اشتغالزايي آماده مي‌کند.

اين مقام مسوول در اداره کل ميراث‌فرهنگي استان کرمانشاه يادآور شد: استان کرمانشاه با معرفي بيش از 70 نوع صنايع‌دستي که هريک زيرشاخه‌هاي مربوط به خود را دارد مي‌توان به عنوان يکي از قطب‌هاي صنايع‌دستي کشور به شمار آيد.

«سپهر» گفت: از جمله صنايع‌دستي مهم کرمانشاه مي‌توان به بافته‌هاي‌داري، نمدمالي،‌ موج‌بافي، ساز سنتي، بافتني‌هاي سنتي، توليدات چرمي، انواع گيوه زنانه و مردانه،‌ محصولات فلزي، قلمزني، سفال، سنگ‌تراشي، حصيربافي، سبدبافي، نازک‌کاري چوب، منبت، معرق، سرمه‌وزي و زيورآلات سنتي اشاره کرد.

معاون صنايع‌دستي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان کرمانشاه ادامه داد: کرمانشاه طي سال‌هاي اخير توانسته‌ است با ايجاد هماهنگي و تعادل در پرداختن به انواع رشته‌هاي هنري صنايع‌دستي و نيز توزيع مناسب رشته‌‌هاي بومي در بيشتر مناطق تحت پوشش خود به صورت متمرکز و غير متمرکز يکي از قطب‌هاي موثر در پيشبرد اهداف توسعه صنايع‌دستي کشور باشد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390030717