آسيب‌شناسي مصنوعات‌ دستي مرتبط با هنرهاي چوبي و فلزي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، پژوهشکده هنرهاي سنتي پژوهشگاه سازمان ميراث‌فرهنگي کشور در سال جاري آسيب‌شناسي در دو حوزه را به صورت جدي پيگيري مي‌کند.

بنابراين گزارش آسيب‌شناسي مصنوعات دستي مرتبط با هنرهاي چوبي و آسيب‌شناسي مصنوعات دستي مرتبط با هنرهاي فلزي که مشخصاً با چرخه توليد ارتباط دارند توسط اين پژوهشکده انجام مي‌شود.

بررسي عوامل تهديدکننده مصنوعات فلزي و چوبي صنايع‌دستي و چگونگي از ميان برداشتن اين عوامل از مهم‌ترين اهداف انجام آسيب‌شناسي‌هاي مذکور است.

به واسطه برگزاري نشست‌هاي تخصصي پژوهشکده هنرهاي سنتي با هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي امکان بيان مهم‌ترين مشکلات و موانع پيش روي آن‌ها فراهم شد.

اين گزارش حاکي از آن است که پژوهشکده هنرهاي سنتي امسال طرح پ‍ژوهشي آسيب‌شناسي مقررات تجارت صنايع‌دستي در 50 سال اخير را به اتمام رسانده است.

مطالعه و بررسي کالاهاي صادراتي، بازارهاي هدف، بررسي قوانين موجود کشورهاي در زمينه صادرات طي 50 سال اخير و بررسي قوانين موجود واردات در کشور سرفصل‌هاي اصلي اين طرح پژوهشي را تشکيل مي‌دهند.

در بخش مطالعه و بررسي کالاهاي صادراتي، ويژگي کالاها، ارزش افزوده توليدات صادراتي، سهم صنايع‌دستي از توليد ناخالص ملي، بررسي راهبردهاي تجارت و اولويت صادرات صنايع‌‌دستي به تفکيک استان‌ها و ارزش افزوده مورد توجه قرار گرفت.

همچنين در بخش مطالعه بازارهاي هدف نيز شناسايي قوانين واردات بازارهاي هدف و قوانين بازدارنده بازارها بررسي شده است.

شناسايي نقاط ضعف و قوت قوانين صادرات، آسيب‌شناسي قوانين بازدارنده و شناسايي قوانين اصلاحي و جايگزين در سرفصل مطالعه و بررسي قوانين موجود کشور در زمينه صادرات طي 50 سال اخير مورد بررسي قرار گرفت.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390030918